Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς για Γενάρη - Αλλάζουν ξαφνικά τα σχέδια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-04 12:30:00

Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς για Γενάρη - Αλλάζουν ξαφνικά τα σχέδια!

του Νίκου Στεργίου
Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτόν ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς για Γενάρη - Αλλάζουν ξαφνικά τα σχέδια!

Ο παίκτης έκπληξη που θέλει ο κόουτς και το... δώρο από τον Αλαφούζο. Στο Τριφύλλι ψάχνουν εδώ και μήνες κυρίως για εξτρέμ και χαφ ενόψει Ιανουαρίου, ωστόσο οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως θα γίνει και μία ακόμα προσθήκη σε θέση έκπληξη.

Τα ονόματα υποψηφίων μεταγραφικών στόχων αρχίζουν να πληθαίνουν στον Παναθηναϊκό, με τα τελευταία ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού τόσο για τον εξτρέμ Αλιρεζά Γιάχανμπακς όσο και για τον μέσο Σελίμ Αμαλά.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως οι Πράσινοι εστιάζουν μόνο στους δύο προαναφερθέντες άσους. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συνηθίζει να... δημοσιοποιεί τις περιπτώσεις των παικτών που προκρίνει για μεταγραφές, αντιθέτως είναι δεδομένο ότι τσεκάρονται και άλλοι, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σκέψεις για την προσθήκη ενός σέντερ φορ στο Τριφύλλι ως "έξτρα" μεταγραφή!



Η απόκτηση καθαρόαιμου επιθετικού δεν ήταν και εξακολουθεί να μη βρίσκεται στις προτεραιότητες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ωστόσο ο τραυματισμός του Φώτη Ιωαννίδη ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Το διάστημα της απουσίας του Έλληνα άσου δεν είναι μεγάλο, αλλά η ευπάθεια που παρουσιάζει τόσο αυτός όσο και ο Σπόραρ σε τραυματισμούς, προβληματίζει τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Πράσινοι αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στον πρώτο γύρο της Super League, με τον Αϊτόρ να τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και τους Παλάσιος, Ιωαννίδη, Σπόραρ να χάνουν αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Από τη στιγμή πο επετεύχθη το εντυπωσιακό αήττητο στο Πρωτάθλημα (με 12 νίκες σε 13 ματς), ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι η ενίσχυση του ρόστερ. Με στόχο να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος και να δώσει λύσεις στην ομάδα, φέρνοντάς την ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται η μεταγραφή σέντερ φορ να ανεβεί ιεραρχικά στις "πράσινες" προτεραιότητες ενόψει Ιανουαρίου προκειμένου ο Γιοβάνοβιτς να έχει το κεφάλι του ήσυχο...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε τον… εκλεκτό για εξτρέμ ο Γιοβάνοβιτς - Φέρνει καλύτερο του Γιάχανμπακς - "Πόρτα" σε… Βιτάλ! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags