Facebook Pixel Ηρακλής Τσίκινης: Ατάκες... φωτιά Τσίκινη για ορισμό Σιδηρόπουλου - "Ο Μπένετ ή έχει χάσει την μπάλα ή..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-08 19:03:00

Ατάκες... φωτιά Τσίκινη για ορισμό Σιδηρόπουλου - "Ο Μπένετ ή έχει χάσει την μπάλα ή..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Τσίκινη για ορισμό Σιδηρόπουλου - "Ο Μπένετ ή έχει χάσει την μπάλα ή..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής σχετικά με τον ντόρο που έχει προκληθεί μετά το αρχικό ορισμό του Έλληνα ρέφερι στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Ηρακλής Τσίκινης: Ο παλαίμαχος διαιτητής μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή ‘’Τρίτο Ημίχρονο’’ μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της Λεωφόρου, τόνισε ότι φέτος θα έχουμε κακή διαιτητική χρονιά, ενώ επεσήμανε ότι βλέπει μια επιπόλαια διαχείριση από τον Μπένετ. 

«Από το καλοκαίρι φαινόταν θα έχουμε έντονη χρονιά για τη διαιτησία και μετά τις αντιδράσεις που υπήρχαν με την επιλογή του Μπένετ από τον Μπαλτάκο. Θα έχουμε αρκετά ακόμα επεισόδια. Είμαι υπέρ των Ελλήνων διαιτητών, αλλά θεωρώ ότι έγιναν λάθος βήματα για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο κ. Μπένετ ή έχει χάσει την μπάλα, ή έχει ενημερωθεί λανθασμένα, ή κάνει ότι θέλει μόνος του. Βλέπω μια διαχείριση επιπόλαια από τον πρόεδρος της ΚΕΔ. Δεν είναι το περιβάλλον κατάλληλο για ορισμό Έλληνα ρέφερι σε ντέρμπι και δυστυχώς είναι αναγκαίο κακό να επιλέγουμε ξένο γι΄ αυτές τις αναμετρήσεις. Όλο αυτό που έγινε με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου δημιουργεί κακό στο ποδόσφαιρό μας και στην αξιοπιστία του Πρωταθλήματος. Δεν θα έχουμε καλή διαιτητική χρονιά. Η ατμόσφαιρα είναι επηρεασμένη και φέτος θα μιλάμε για πολλές φορές για τη διαιτησία» ανέφερε ο Ηρακλής Τσίκινης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags