Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Βόμβα από γνωστό προπονητή: "Ιστορική ομάδα διαλύθηκε λόγω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-24 10:28:00

Βόμβα από γνωστό προπονητή: "Ιστορική ομάδα διαλύθηκε λόγω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού" (vid)

Sportdog Team
Βόμβα από γνωστό προπονητή: "Ιστορική ομάδα διαλύθηκε λόγω ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού" (vid)

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε σε γνωστό σταθμό της Αθήνας και αναφέρθηκε στην αδυναμία των Ακριτών να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Superleague 2 λέγοντας ότι ευθύνεται η διαμάχη των Ερυθρόλευκων με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Νίκος Καραγεωργίου: Εμφανώς στεναχωρημένος για την εξέλιξη με την Ξάνθη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Έλληνας τεχνικός, αναφέροντας για τον κίνδυνο διάλυσης της ομάδας όχι μόνο στην ασυνέπεια του Μπιλ Πάππας, αλλά και στη διαμάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

«Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει με την Ξάνθη. Η ομάδα εκπροσωπούσε μια ολόκληρη περιοχή και έφτασε στο σημείο να μην συμμετέχει πλέον στα πρωταθλήματα. Για όλους εμάς που την υπηρετήσαμε είναι άσχημο αυτό που συμβαίνει. Φτάνει στο τέλος της μια πορεία, δυστυχώς. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για την ομάδα και δεν φαίνεται να υπάρχει γυρισμός. Στην Ξάνθη δεν υπάρχει ερασιτέχνης από πίσω για να τρέξει την ομάδα. Από ό,τι ακούω, θα φτάσει στην τελευταία κατηγορία του ΕΠΣ Ξάνθης», τόνισε.

Τι έφταιξε και η Ξάνθη έφτασε σε αυτό το τέλμα; «Ο μεγαλομέτοχος έμπλεξε με κάποιες ατασθαλίες στην πατρίδα του, αλλά νομίζω πως τα προβλήματα άρχισαν από την ιστορία τον ΠΑΟΚ. Ενεπλάκησαν δύο ομάδες σε μια υπόθεση που δεν αποδείχτηκε, ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους βαθμούς, αλλά όχι η Ξάνθη και της αφαιρέθηκαν επιπλέον βαθμοί. Αυτό στοίχισε ακριβά σε μια ομάδα που είχε στόχο να σωθεί. Γιατί να θεωρείται ένοχη η Ξάνθη, ενώ επεστράφησαν οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ; Γιατί έπρεπε να πάει στο CAS για να δικαιωθεί; Κάποιος, μάλλον, έπρεπε να δικαιωθεί σε εκείνη τη διαμάχη και η Ξάνθη την πλήρωσε, γιατί ήταν μικρούλα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ», ανέφερε.

Όσο για το αν θα συμμετείχε σε μια προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας από ανθρώπους που υπηρέτησαν τον σύλλογο στο παρελθόν: «Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπόψη μου, αλλά αν γίνει κάποια τέτοια προσπάθεια εγώ θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω», είπε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags