Facebook Pixel (Vid) Βαρούχας: Ξεκάθαρο πέναλτι για τον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-10 00:31:00

Ξεκάθαρος για το πέναλτι ΠΑΟ ο Βαρούχας - "Απάντησε" σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ - "Χάρισαν" κόκκινες (Vid)

Ξεκάθαρος για το πέναλτι ΠΑΟ ο Βαρούχας - "Απάντησε" σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ - "Χάρισαν" κόκκινες (Vid)

Οι... φωνές από την Ένωση, ο "κλόουν" και το λάθος με τον Χάμες Ροντρίγκες! Ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής στην ΕΡΤ και εξήγησε ποιοι έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται και ποιοι όχι!
 

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής και μέσω της Αθλητικής Κυριακής απάντησε και σε όσους… φωνάζουν τις τελευταίες ώρες.

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και παρά τις… φωνές από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και το σχετικό post του Κώστα Καραπαπά, ξεκαθάρισε (όπως έκανε νωρίτερα και ο Τάσος Κάκος) πως υπάρχει πέναλτι. «Με την επαφή που γίνεται, μετατοπίζεται και το πόδι του Αϊτόρ. Υπάρχει παράβαση και με το VAR όλα αυτά διορθώνονται», εξήγησε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως λανθασμένα δεν είδε κόκκινη κάρτα ο Γκαρσία (δεύτερη κίτρινη για χέρι) του Αστέρα.

 

 

Από εκεί και πέρα, για το Άρης-ΑΕΚ κόντρα στα όσα είπε ο Υπεύθυνος Τύπου της Ένωσης (σ.σ. ο Τάσος Τσατάλης έγραψε «0-2 αντί 0-8 με δωρεάν σεμινάριο ποδοσφαίρου για όλους τους Έλληνες φιλάθλους κι έναν Πορτογάλο κλόουν απλά να μη βρίσκει την ευκαιρία», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Τσατάλης και κατέληγε:«Τα λέμε και στην συνέχεια...».) χαρακτήρισε τη διαιτησία ως μία από τις καλύτερες που έχουμε δει στην Ελλάδα και μάλιστα σχολίασε μόνο μία φάση, ένα χέρι του Ρότα εντός περιοχής, το οποίο όμως δεν ήταν παράβαση!

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, τόνισε πως είναι σωστό το πέναλτι που δόθηκε στους Πειραιώτες και μάλιστα σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία παράβαση του Μανδά στην εκτέλεση Χάμες που απέκρουσε, ωστόσο συμπλήρωσε πως θα έπρεπε να εκτελεστεί ξανά αφού είχαν μπει στην περιοχή πάρα πολλοί παίκτες. Παρόλα αυτά, ανέφερε πως διαιτητής και VAR… χάρισαν κόκκινη στην ΟΦΗ, που έπρεπε να δει ο Μαρινάκης για κλωτσιά στον Βαλμπουενά.

 

Τέλος, για το Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ ανέφερε πως όλες οι αποφάσεις ήταν σωστές και σχετικά με το πέναλτι υπέρ του Λεβαδειακού στο 97’, το οποίο έγινε φάουλ εκτός περιοχής με το VAR, εξήγησε τι συνέβη: «Το κράτημα γίνεται απέξω και εκεί τελειώνει. Ο παίκτης του Λεβαδειακού έπεσε μετά εντός περιοχής και για αυτό δεν υπάρχει πέναλτι».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες... φωτιά Καραπαπά για διαιτησία και ΠΑΟ - "Σε αυτή τη φάση Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι" (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags