Facebook Pixel ΑΕΚ - Super League: Ψωνίζει από Ελλάδα η ΑΕΚ - Θέλει δεύτερο παικταρά από Μπέο - Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Αλμέιδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-13 18:57:00

Ψωνίζει από Ελλάδα η ΑΕΚ - Θέλει δεύτερο παικταρά από Μπέο - Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Αλμέιδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ψωνίζει από Ελλάδα η ΑΕΚ - Θέλει δεύτερο παικταρά από Μπέο - Ακύρωσε μεταγραφή Έλληνα ο Αλμέιδα!

Ποιος παίκτης του Βόλου ξεχωρίζει και αρέσει σε όλους τους μεγάλους; Στην Ένωση ήδη σκανάρουν παίκτες από τη Super League και στο στόχαστρό τους βρίσκονται συγκεκριμένα ονόματα τόσο ενόψει Γενάρη όσο και καλοκαιριού. Οι εξελίξεις με Πάολο Φερνάντες και ποιον συμπαίκτη του έχουν ξεχωρίσει.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει στρέψει την προσοχή του ο Ματίας Αλμέιδα το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι σαφές ότι ναι μεν η ΑΕΚ δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να έχει την ανάγκη για ενίσχυση, ήδη όμως ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται ότι έχει φτιάξει λίστα από τη Σούπερ Λιγκ με ονόματα που θα μπορούσαν να απασχολήσουν.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ήδη ο Πάολο Φερναντες έχει κλείσει για να έρθει τον Γενάρη, προκειμένου να πάρει τη θέση τού Άμραμπατ στο ρόστερ από το προσεχές καλοκαίρι (και ίσως στην 11άδα από την πρώτη στιγμή). Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση του Φερνάντες που αξιολογεί ο Αλμέιδα, αν και γράφουμε ξανά ότι στην Ένωση χρειάζονται, πλέον, κατάλληλες πινελιές και όχι παίκτες-ρίσκα ή πιτσιρικάδες που δεν θα μπορούν να σταθούν στις υψηλές απαιτήσεις του προπονητή.

Γιατί, για παράδειγμα, η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα στόπερ τύπου Βίντα και αυτός, δεδομένα, δεν υπάρχει στη Σούπερ Λιγκ. Ή ο αναπληρωματικός του Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας, από τη στιγμή που το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει ο Χατζισαφί, δεν μπορεί να έρθει με ρίσκο.

Παρόλα αυτά υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα (όπως του Όγκνιεν Οζεγκοβιτς, του Βόλου, που ζαχαρωνουν όλοι οι μεγάλοι) που έχουν ενεργοποιήσει τον προπονητή της ΑΕΚ. Και ήδη τους έχει στο μπλοκάκι του...

 

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι παραδοσιακά η Ένωση έχει στη λίστα της τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη, παίκτη που έχει πολλές θέσεις στο γήπεδο: Από αμυντικός χαφ μέχρι σέντερ μπακ ή και κατά συνθήκη δεξιός μπακ. Υπήρξε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες στην Ελλάδα, από τους Big 5 δηλαδή (παλιότερα είχε συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ), αλλά τελικά ο πρώην άσος τής Ξάνθης υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό.

Οι πληροφορίες του sportdog ανέφεραν ότι υπήρχε συμφωνία μέσα στο καλοκαίρι, με ποσά κ.λπ., αλλά απέμεναν κάποιες τελικές λεπτομέρειες για να οριστικοποηθεί η μεταγραφή του περασμένο καλοκαίρι και έπεσε στην... κέντα! Με αποτέλεσμα να μην οριστικοποιηθεί/ενεργοποιηθεί ποτέ η συμφωνία, καθώς ο Αλμέιδα δεν είχε εικόνα του (ο Θυμιάνης βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια στο σκάουτ της ομάδας, αλλά ο Αργεντινός δεν είχε εικόνα του για να δώσει το ok και να έρθει) με αποτέλεσμα να πάρει μια μικρή παράταση η περίπτωσή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απογειώνει" την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης - Ρίχνει εκατομμύρια για μεταγραφή ρεκόρ - To deal της 10ετίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags