Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψίθυροι" για αποχώρηση κορυφαίου άσου στο Λιμάνι - Τεράστιο συμβόλαιο - "Βρέθηκε" ο αντικαταστάτης
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 10:00:00

"Ψίθυροι" για αποχώρηση κορυφαίου άσου στο Λιμάνι - Τεράστιο συμβόλαιο - "Βρέθηκε" ο αντικαταστάτης

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ψίθυροι" για αποχώρηση κορυφαίου άσου στο Λιμάνι - Τεράστιο συμβόλαιο - "Βρέθηκε" ο αντικαταστάτης

"Παίκτης που μένει ελεύθερος και αξίζει για καλύτερο πρωτάθλημα από Ελλάδα". Τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο Λιμάνι και το νέο όνομα που προέκυψε στα μεταγραφικά. Γιατί υπάρχουν σκέψεις ενόψει Ιανουαρίου και τι περιμένουν οι Πειραιώτες;

Ένα σενάριο έκπληξη κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα και εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Μίκαελ Ισάκ, τον 29χρονο επιθετικό που διανύει εξαιρετικές σεζόν τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα τής Λεχ Πόζναν.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι σε εννιά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει πετύχει, ήδη, 5 γκολ και 2 ασίστ στην Πολωνία, ενώ στην Ευρώπη (από τα φετινά καλοκαιρινά προκριματικά μέχρι τώρα) έχει πετύχει 7 γκολ και 3 ασίστ. Γράφουμε ξανά: Τα (συνολικά) 12 γκολ και οι 5 ασίστ αφορούν μόνο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, τα 20 ματς που έχει συμμετάσχει στους λίγους μήνες που διανύουμε την τρέχουσα σεζόν.

Προφανώς πρόκειται για έναν πολύ αποδοτικό επιθετικό, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Γενάρη του 2023, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί από τώρα να κλείσει σε όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το γεγονός βέβαια ότι ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του αρκετούς επιθετικούς (Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Σεντρίκγ Μπακαμπού, Ουί Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά) δείχνει είτε ότι κάτι… περίεργο συμβαίνει είτε ότι απλά η περίπτωσή του προτάθηκε. Αλλά ένας επιθετικός με τέτοια ποσοστά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος από μια μεγάλη ομάδα.

Ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο γκολ. Ο Ουίζ Τζο Χουάνγκ που είναι δανεικός δεν πείθει μέχρι στιγμής, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ακόμα δεν έχει κερδίσει τον Μίτσελ και σπάνια χρησιμοποιείται στην κορυφή, ενώ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Μάλιστα, αρκετοί επιμένουν πως έχοντας χάσει τη θέση του από τον Μπακαμπού και με συμβόλαιο 2 εκατομμύρια ευρώ, δεν αποκλείεται εάν υπάρξει κάποια πρόταση από το Κατάρ τον Γενάρη (πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει σχετικά σενάρια από την Αραβία), οι Πειραιώτες να μην είναι αρνητικοί στην παραχώρηση του Μαροκινού! Ίσως για αυτό και να εξετάζεται η περίπτωση του Ισάκ!  

 

"Παλιάς κοπής επιθετικός - Ψάχνει για νέα πρόκληση - Φεύγει από την Πολωνία"

Προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για τον Ισάκ απευθυνθήκαμε στον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το πολωνικό πρωτάθλημα, για να φωτίσει αγωνιστικά την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού

"Κλασσικός φορ περιοχής, βαρύς, είναι κορμί, ψηλός, έχει κεφάλι, δεξί και αριστερό πόδι. Δεν είναι γρήγορος, λίγο παλιάς κοπής επιθετικός, αλλά τα βάζει. Έγινε και διεθνής πρόσφατα με τη Σουηδία, αλλά ακούγεται ότι τον θέλουν πολλές ομάδες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γερμανία, την Ολλανδία κ.λπ. Θέλει να φύγει από τη Λεχ Πόζναν, θέλει μια πρόκληση, πήρε το πρωτάθλημα πέρσι και, προφανώς, από τη στιγμή που το αξίζει, ψάχνει για κάτι καλύτερο. Αλλά υπάρχει και ενδιαφέρον για εκείνον από κάτι καλύτερο".

"Με Αραμπί ή Μακαμπού στην 11άδα - Ο Μπιέλ δεύτερος επιθετικός - Μπορεί να πιάσει στον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς επιθετικούς στο ρόστερ του. Με ποιον θα ταίριαζε ο Ισάκ;

"Αυτός είναι για την κορυφή, θα μπορούσε ο Αραμπί ή ο Μακαμπού να παίζει κοντά του. Χρειάζεται να τον φορτώσεις στην περιοχή, να του δώσεις την μπάλα, παίζει με πλάτη καλά την μπάλα. Θέλει γρήγορους παίκτες για να κινούνται στον χώρο. Ο Μπιέλ θα ταίριαζε ως δεύτερος φορ, να παίρνει μπάλες και να τις σπάει".

Μπορεί να πιάσει στον Ολυμπιακό;

"Φυσικά θα μπορούσε να πιάσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, και σε καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό. Είναι πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που τέλειωσε ο Μίτσελ, σπάει συμβόλαιο - Γιατί κάνει πίσω με Φορτούνη, πότε παίζει

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags