Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κατέληξε ο Μίτσελ - Αυτή είναι η απόφασή του στο δίλημμα Πασχαλάκης ή Τζολάκης
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-26 23:21:00

Κατέληξε ο Μίτσελ - Αυτή είναι η απόφασή του στο δίλημμα Πασχαλάκης ή Τζολάκης

Sportdog Team
Κατέληξε ο Μίτσελ - Αυτή είναι η απόφασή του στο δίλημμα Πασχαλάκης ή Τζολάκης

Ο Μίτσελ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει τις συνθήκες στη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ολυμπιακός: O Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ασχέτως αν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης προπονήθηκε χθες και μπήκε κανονικά στην αποστολή για το ματς με την Φράιμπουργκ. 

Επειδή προέρχεται από τραυματισμό στον ώμο, ο Μίτσελ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αλλάξει τις συνθήκες στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που ο Πασχαλάκης τα έχει πάει μια χαρά όσες φορές μέχρι τώρα έχει κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού.

Όσα είπε ο Πασχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Φράιμπουργκ 

Σον... τελικό με τη Φράιμπουργκ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι έχει αλλάξει η χημεία στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ παράλληλα είπε πως νιώθει ότι είναι πολύ καιρό στους Ερυθρόλευκους.

Μεταξύ άλλων, για τη σιγουριά που δείχνει να εμπνέει στους συμπαίκτες του, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απάντησε: "Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συμπαικτών σου, τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, ένιωσα από την πρώτη στιγμή πως είμαι πολύ καιρό στην ομάδα και αυτό πιστώνεται στους συμπαίκτες μου. Καλούμαστε να κάνουμε ένα βήμα τη φορά προς τα πάνω, προσπαθώ κι εγώ να βάλω το λιθαράκι μου. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχω τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Θέλω να βοηθώ όσο μπορώ την ομάδα. Δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να κάνω κάτι ουσιώδες, αλλά η δουλειά του τερματοφύλακα δεν είναι μόνο στις αποκρούσεις. Εκεί καλούμαστε να επενδύσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" στον Ολυμπιακό! Φεύγει ο Χάμες Ροντρίγκες τον Γενάρη; Δήλωση-φωτιά για το μέλλον του

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags