Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καμία χαλαρότητα από Φράιμπουργκ ενόψει Ολυμπιακού - Οι ατάκες που δείχνουν... μάχη
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-27 17:58:00

Καμία χαλαρότητα από Φράιμπουργκ ενόψει Ολυμπιακού - Οι ατάκες που δείχνουν... μάχη

Sportdog Team
Καμία χαλαρότητα από Φράιμπουργκ ενόψει Ολυμπιακού - Οι ατάκες που δείχνουν... μάχη

Οι Ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να δώσουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην γερμανική ομάδα και μάλιστα παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είναι πιο άνετοι βαθμολογικά φαίνεται ότι δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν.

Κρίστιαν Στράιχ: Τέλος τις φήμες ότι η Φράιμπουργκ δεν ασχολείται με την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό έβαλε ο προπονητής των Γερμανών, παρά το γεγονός ότι ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Bundesliga απέναντι στην Σάλκε εκτός έδρας.

«Ακόμα κι αν σε ένα υποθετικό σενάριο μπαίναμε - που λέει ο λόγος - αυτόματα στον προημιτελικό, στον ημιτελικό ή στον τελικό του Europa League, η συνείδησή μας δεν θα μας άφηνε να το λογαριάσουμε σοβαρά στην προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το τι θα γίνει στα νοκ άουτ ματς του Μαρτίου, είναι μία σκέτη εικασία και ένα πολύ μακρινό σενάριο. 

Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία σε κάθε αγώνα που συμμετέχουμε. Κι επειδή διάβασα ότι σκεφτόμαστε την Σάλκε, αυτό είναι ψέμα. Γιατί να σκεφτόμαστε τη Σάλκε; Η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική κόντρα στον Ολυμπιακό, θα γεμίσει το γήπεδο και αυτό θα είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς. Έχουμε ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά ο Κρίστιαν Στράιχ δείχνοντας ότι η Φράιμπουργκ κοιτάζει μόνο τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags