Facebook Pixel Κώστας Σταφυλίδης - Super League: Σταφυλλίδης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Τρελά λεφτά για την επιστροφή - Restart με την Μπόχουμ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 20:15:00

Σταφυλίδης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Τρελά λεφτά για την επιστροφή - Restart με την Μπόχουμ!

του Νίκου Στεργίου
Σταφυλίδης για μεγάλη ελληνική ομάδα - Τρελά λεφτά για την επιστροφή - Restart με την Μπόχουμ!

Γιατί ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί μία... χρυσή ευκαιρία για τους Big-4. Ο διεθνής άσος σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στη Super League το επόμενο καλοκαίρι, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ποια ομάδα έχει προβάδισμα...

Ένας από τους πιο άτυχους Έλληνες άσους τα τελευταία χρόνια είναι ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς, ενώ αποκορύφωμα ήταν ένας τραυματισμός στον ώμο σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδος που τον είχε αφήσει για καιρό στα πιτς.

Ο Έλληνας άσος θέλησε φέτος μέσω της Μπόχουμ να κάνει restart, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά, ενώ με το που αποκαταστάθηκε ο τραυματισμός που αντιμετώπιζε κόλλησε και κορωνοϊό. Και όλα αυτά ενώ στην πρεμιέρα είχε ξεκινήσει με ασίστ, όντας βασικός στον αγώνα με την Μάιντζ. Όπως και να έχει στα δύο τελευταία ματς έχει μπει ως αλλαγή και η λογική λέει ότι μέχρι την διακοπή θα πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Μένει να δούμε βέβαια τι θα γίνει και το προσεχές καλοκαίρι, μιας και μένει ελεύθερος και δεν θα αποκλείαμε να επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα καλό συμβόλαιο. Ο ίδιος άλλωστε έχει εξαιρετική σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη, ενώ στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τούμπα.

Για την ιστορία αυτή τη στιγμή η αξία του είναι 1.8 εκατ. ευρώ, ενώ δείχνει να έχει χάσει τη θέση του από την Εθνική Ελλάδος, παρότι με Φαν Σχιπ είχε φτάσει μέχρι και να είναι αρχηγός της.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Γιουβέντους σε Παρί για το wonderkid του Ολυμπιακού - "Πακέτο" στην Ελλάδα Σάσα και Μολέδο! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags