Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Φτιάχνεται" ο παικταράς! Το ψυχρό αίμα και ο προβληματισμός με Ολιβέιρα
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-05 23:32:00

"Φτιάχνεται" ο παικταράς! Το ψυχρό αίμα και ο προβληματισμός με Ολιβέιρα - Εκπληκτικός Κοτάρσκι

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Φτιάχνεται" ο παικταράς! Το ψυχρό αίμα και ο προβληματισμός με Ολιβέιρα - Εκπληκτικός Κοτάρσκι

Τί είδε το Sportdog από την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ουσία και αποτέλεσμα! Μπήκε, πέταξε δύο μπαλάκια σε δέκα λεπτά και καθάρισε. Η πρώτη πρόταση έπρεπε να ήταν ο τίτλος και η δεύτερη το λιντ. Ο ΠΑΟΚ μετά από την ήττα με την ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες και έκανε ό,τι έπρεπε για να πάρει το ματς με τον ΠΑΣ στην Τούμπα πολύ νωρίς και να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι. Είναι διαδικαστικό το θέμα. Το λέει συνεχώς και ο Λουτσέσκου σε δηλώσεις του. Κάθε ματς ξεχωριστά και προχωράμε.

Την 11η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις από παίκτες όπως ο Σοάρες που έφτιαξε το 1-0 για τον Ίνγκασον. Είχε και τύχη γιατί στα καπάκια κέρδισε πέναλτι και ο Σβαμπ με το ψυχρό αίμα του έφερε την ομάδα του μια ανάσα από τη νίκη στο 10', κάνοντας τα υπόλοιπα 80' μία τυπική διαδικασία. Ωστόσο από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε τον Κωνσταντέλια που ανεβεί, δείχνει διάθεση, φτιάχνει ψυχολογία και μπορεί να δείξει πράγματα στο μέλλον. Προβληματίζει η αφλογιστία του Ολιβέιρα που για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Δείτε τί σημείωσε το Sportdog για κάθε έναν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι: Έκανε ένα λάθος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μία έξοδο από σέντρα του ΠΑΣ. Δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά στο πρώτο μέρος. Στο 50' όμως έκανε πολύ καλή επέμβαση σε παράλλο γύρισμα του Ροσέρο που κόντραρε, καθώς δεν αιφνιδιάστηκε και αντέδρασε αστραπιαία. Έδειξε εκπληκτικά αντανακλαστικά.

Σάστρε: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα αμυντικά. Είχε ένα σουτ στο 74'. Ούτε κρύο ούτε ζέστη η εμφάνισή του.

Ίνγκασον: Ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ σε ένα καθοριστικό σημείο, αφού η ομάδα του είχε μπει με ορμή για το γκολ. Στο 41' είχε μία ακόμα καλή στιγμή για να αυξήσει τα τέρματά του.

Κουλιεράκης: Έκανε καλό παιχνίδι. Κρίθηκε φρόνιμο όμως να αποσυρθεί στο δεύτερο μέρος, γιατί είχε πάρει κίτρινη κάρτα και συμμετείχε σε μερικές φάσεις με μεγάλη δύναμη και ένταση...

Ρ. Σοάρες: Έφτιαξε το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα. Παραλίγο να κάνει και άλλες ασίστ. Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι του.

Ντάντας: Ούτε κρύο ούτε ζέστη.

Σβαμπ: Έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ από το σημείο του πέναλτι στο 10'. Ήταν από τους δυναμικούς συντελεστές της επικράτησης του Δικεφάλου.

Α. Ζίβκοβιτς: Έκανε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, στο 2'. Από εκεί και πέρα έτρεξε, αλλά χωρίς να έχει τη μεγάλη φάση.

Ελ Καντουρί: Έφτιαξε ευκαιρία για τον Κωνσταντέλια. Έγινε αλλαγή γιατί είναι γνωστό ότι είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Κωνσταντέλιας: Πολύ δραστήριος και πάλι ο μικρός. Στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν από τους διακριθέντες του ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΣ έψαξε το γκολ. Στο 23' είχε μεγάλη στιγμή μετά από ωραία μπαλιά του Λαντουρί που άφησε άγαλμα του Αθανασίου. Συμμετείχε δημιουργικά. Παίρνει ματσάκια και αυτό είναι καλό. Να του φύγει το άγχος και να δείξει αυτά που ξέρει.

Ολιβέιρα: Στο 28' είχε ένα πολύ άστοχο σουτ, ενώ στο 40' είχε μεγάλη ευκαιρία, με τον Αθανασίου να τον εξουδετερώνει. Προβληματίζει η εικόνα του Ολιβέιρα. Είναι επιθετικός που δεν σκοράρει εύκολα. Αυτή η δυστοκία του φάνηκε με ΑΕΚ. Στα μικρά ματς παίρνει λύσεις ο ΠΑΟΚ. Στα μεγάλα είναι το θέμα.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Νάσμπεργκ: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά

Φελίπε Σοάρες: Είχε μία κεφαλιά στο 74', στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Μπίσεσβαρ: Δεν φάνηκε με την είσοδό του. Δεν είχε και πολύ χρόνο το ματς.

Τόμας: Είχε μία εναέρια μονομαχία το λιγοστό χρόνο που έπαιξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags