Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Το παραδέχτηκε μετά τον ΠΑΣ ο Λουτσέσκου - Δήλωση με νόημα - "Η δουλειά της ομάδας θα φανεί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-05 23:53:00

Το παραδέχτηκε μετά τον ΠΑΣ ο Λουτσέσκου - Δήλωση με νόημα - "Η δουλειά της ομάδας θα φανεί..."

Sportdog Team
Το παραδέχτηκε μετά τον ΠΑΣ ο Λουτσέσκου - Δήλωση με νόημα - "Η δουλειά της ομάδας θα φανεί..."

Το δικό του σχόλιο για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ με 2-0 έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε δυσαρεστημένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα γκολ, αλλά ικανοποιημένος από τη νίκη, ενώ τόνισε ότι η φετινή δουλειά θα φανεί του χρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα, από την εικόνα που παρουσιάσαμε, με την αποφασιστικότητα που μπήκαμε για να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας, αν κάτι δεν μου άρεσε είναι που δεν σκοράραμε άλλα γκολ, δεν αξιολογήσαμε σωστά τις καταστάσεις στα τελευταία μέτρα».

Για τις απουσίες που είχε η ομάδα και για το αν βρίσκεται στο σωστό δρόμο:

«Η παρουσία των παικτών που έπαιξαν με αφήνει ικανοποιημένο, έχουμε μιλήσει για τη δυνατότητα όλων να βρουν το ρόλο τους μέσα στη χρονιά, έχουμε πει πως είμαστε νέα ομάδα, τώρα μπαίνουν οι βάσεις, χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιωθούν κάποιες καταστάσεις.

Όσο περνάει ο καιρός και οι νίκες θα μας δίνουν αυτοπεποίθηση θέλουμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά η δουλειά της ομάδας θα φανεί την επόμενη χρονιά σίγουρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags