Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λεωφόρος: Τρέλα έσοδα στον ΠΑΟ από την... τρέλα του κόσμου του στη Λεωφόρο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-11 20:25:00

Τρομερά έσοδα στον ΠΑΟ από την... τρέλα στη Λεωφόρο - "Πανηγυρίζει" ο Αλαφούζος!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Τρομερά έσοδα στον ΠΑΟ από την... τρέλα στη Λεωφόρο - "Πανηγυρίζει" ο Αλαφούζος!

Η Λεωφόρος θα είναι sold out για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν στο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να γεμίζουν εκτός από την ιστορική έδρα του συλλόγου και τα ταμεία της ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός - Λεωφόρος: Ο Παναθηναϊκός με την πορεία του μα πάνω απ' όλα με την υγεία που βγάζει στο χορτάρι, έχει καταφέρει κερδίσει για τα καλά τον κόσμο του και πάλι. Ομάδα και οπαδοί μοιάζουν (και είναι) πιο ενωμένοι από ποτέ τα τελευταία χρόνια, σε ένα στοιχείο που έχει παίξει κι αυτό το ρόλο του στην τρομερή παρουσία του Τριφυλλιού στο φετινό πρωτάθλημα.

Ειδικά στη Λεωφόρο αυτό που συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο είναι μοναδικό. Συγκεκριμένα από τα 9 παιχνίδια που είχαν να δώσουν οι Πράσινοι στην ιστορική τους έδρα, από το καλοκαίρι και τα προκριματικά του Conference μέχρι σήμερα, τα 6 από αυτά έγιναν sold out. Συγκεκριμένα μιλάμε για τους αγώνες με Σλάβια Πράγας, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Ολυμπιακό και τώρα με Ατρόμητο!

Τα μοναδικά ματς στα οποία δεν έγινε sold out ήταν με Ιωνικό, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου ξανά βέβαια το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Με τη συγκλονιστική παρουσία τους στο "Απ. Νικολαΐδης" οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν γεμίζουν μόνο τις εξέδρες, αλλά και τα ταμεία της ΠΑΕ! Τα έσοδα του Τριφυλλιού είναι μεγάλα και φανταστείτε πόσο μεγαλύτερα θα είναι σε λίγα χρόνια στον Βοτανικό, σε ένα γήπεδο σχεδόν 40 χιλ. θέσεων. Οι Πράσινοι ισχυροποιούνται πολύ και σε κάθε επίπεδο πια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags