Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Απίστευτη εξέλιξη με το γκολ της Σαουδικής Αραβίας - Ήταν όλα... θρίλερ
| 2022-12-01 00:10:00

Απίστευτη εξέλιξη με το γκολ της Σαουδικής Αραβίας - Παραλίγο θρίλερ με ασύλληπτη ισοβαθμία!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με το γκολ της Σαουδικής Αραβίας - Παραλίγο θρίλερ με ασύλληπτη ισοβαθμία!

Ένα γκολ στο 95΄ κατάφερε να... ανατρέψει μια ιστορική ισοβαθμία που θα προέκυπτε σε έναν όμιλο φωτιά.

Πριν την έναρξη των βραδινών αγώνων της Τετάρτης, η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης ήταν η Πολωνία, μιας και είχε τέσσερις βαθμούς και με νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην Αργεντινή θα... κλείδωνε την πρόκριση

Από την άλλη το Μεξικό με έναν βαθμό βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο και η νίκη κόντρα στη Σαουδική Αραβία αποτελούσε μονόδρομο για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο.

Η βραδιά όμως έγινε θρίλερ με τα δύο γρήγορα γκολ του Μεξικού, την ώρα που η Αργεντινή προηγούνταν με 2-0 της Πολωνίας.

Αυτά τα δύο αποτελέσματα έφερναν Μεξικό και Πολωνία στην απόλυτη ισοβαθμία, αφού οι δύο ομάδες είχαν από τέσσερις βαθμούς και την απόλυτη ισορροπία στα γκολ, κάτι που σημαίνει ότι η λύση θα δινόταν μέσω του fair play και την διαφορά στις κίτρινες κάρτες.

Σε αυτή τη περίπτωση το Μεξικό υστερούσε σε σχέση με την Πολωνία, αφού οι Μεξικανοί είχαν αντικρίσει 7 κίτρινες κάρτες στη διοργάνωση, ενώ οι Πολωνοί 5 και θα έπαιρναν την πρόκριση βάση του fair play.

Το σενάριο-θρίλερ, ωστόσο δεν χρειάστηκε αφού ο Αλ Νταουσαρί στο 95ο λεπτό μείωσε για τη Σαουδική Αραβία σε 2-1 και «τελείωσε» τις όποιες ελπίδες του Μεξικού, στέλνοντας τους Πολωνούς στους «16» του Μουντιάλ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags