Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρελά" πράγματα από Σαββίδη - 162 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ - "Έσπασαν" τα ταμεία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-12 10:42:00

"Τρελά" πράγματα από Σαββίδη - 162 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ - Και επίσημα ο Αναστασιάδης!

Sportdog Team
"Τρελά" πράγματα από Σαββίδη - 162 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ - Και επίσημα ο Αναστασιάδης!

Για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης θα γεμίσει τα ταμεία του Δικεφάλου του Βορρά. Στην ομάδα και επίσημα ο Άγγελος Αναστασιάδης, τι πόστο αναλαμβάνει.

ΠΑΟΚ: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 7.5 εκατ. ευρώ αποφασίστηκε στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ επισημοποιήθηκαν και τυπικά οι αλλαγές προσώπων στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης, ανέλαβε την ενημέρωση και τη διενέργεια της όλης διαδικασίας. Το «παρών» έδωσαν η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο νομικός σύμβουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο φοροτεχνικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Πανοζάχος. 

Η νέα ΑΜΚ αφορά στις ανάγκες της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ και βάσει νόμου θα καλυφθεί μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει και πάλι τον πρώτο λόγο για την κάλυψή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα που ήρθε στον σύλλογο έχει βάλει μαζί με το ομολογιακό δάνειο το ποσό των 162.625.000 ευρώ!

Στην έναρξη της Γενικής Συνέλευσης αναλύθηκαν οι χρηματοοικονομικές καταστάσεις από τον κ. Πανοζάχο, ορκωτό λογιστή, προκειμένου να εγκριθεί ο ισολογισμός. Όπως αναφέρθηκε: «Δεν υπάρχει πιστωτικός κίνδυνος και κίνδυνος ρευστότητας, η ΠΑΕ δεν έχει δάνεια, δεν έχει μεγάλες υποχρεώσεις και η ρευστότητα της ειναι σε καλό επίπεδο. Θέλουμε και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε περισσότερα έσοδα ειδικά από την Ευρώπη...».

Τα έσοδα ανήλθαν στα 32.627.000 ευρώ, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχαν φθάσει στα 38.661.000 ευρώ λόγω της Ευρώπης. Το συνολικό κόστος λειτουργίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (αμοιβές, μετακινήσεις κλπ) έφθασε τα 48.487.000 ευρώ, αυξημένο κατά περίπου 3,5 εκ. ευρώ σε σχέση με ένα χρόνο πριν ενώ οι ζημίες της άγγιξαν τα 13.449.000 ευρώ.

Παράλληλα, επικυρώθηκαν οι αλλαγές στο συμβούλιο με την είσοδο στη διοίκηση των Άγγελου Αναστασιάδη (ως Β´ Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για το πρότζεκτ του νέου αθλητικού κέντρου), Περικλή Παπαδόπουλου (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλη Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρη Μουτσάκη (project μάνατζερ της Νέας Τούμπας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση Μπότο σε Σαββίδη για παίκτη 7 εκατ. - Επαφές με μεγάλη ομάδα - "Πακέτο" και ο Μαρτίνς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags