Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Συγκλονιστικός Μπακασέτας! Απίστευτη ανάρτηση για την κατάθλιψη (ΦΩΤΟ)
| 2022-12-13 18:24:00

Συγκλονιστικός Μπακασέτας! Απίστευτη ανάρτηση για την κατάθλιψη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονιστικός Μπακασέτας! Απίστευτη ανάρτηση για την κατάθλιψη (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει και συγκινεί το μήνυμα του αρχηγού της Εθνικής ομάδας στα social media για την μάχη που έδωσε ο ίδιος με την κατάθλιψη και έγινε γνωστό τη Δευτέρα (12/12) επί σκηνής κατά την παραλαβή του βραβείου του ΠΣΑΠΠ ως ο «Καλύτερος Έλληνας παίκτης του εξωτερικού».

Τάσος Μπακασέτας: Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας συγκλόνισε τους πάντες στα βραβεία του ΠΣΑΤ, όταν κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ως "Καλύτερος Έλληνας παίκτης του εξωτερικού", αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, με τον ίδιο μια μέρα μετά να προχωράει σε ανάρτηση αναφέροντας τους λόγους που η νόσος δεν πρέπει να είναι ταμπού.

"Λένε πως η διαδρομή μας είναι αυτή που ασυναίσθητα μας διαμορφώνει. Νιώθω, λοιπόν, πραγματικά ευγνώμων για ό,τι λάθος ή σωστό με οδήγησε σήμερα εδώ. Να έχω ψηφιστεί από τους πρώην συμπαίκτες κι αντιπάλους μου ως ο Καλύτερος Έλληνας Παίκτης του εξωτερικού. Είναι μεγάλη μου τιμή.Η μεγαλύτερη προσωπική νίκη, όμως, είναι να βρεις τον εαυτό σου. Μια επίπονη διαδικασία στην οποία καλείσαι να πιστέψεις στη δύναμή σου ακόμα κι όταν σε κυριεύουν οι μεγαλύτερες φοβίες σου. Μια συνεχής εσωτερική πάλη με την ανασφάλεια, τον εγωισμό, το στρες, τις απαιτήσεις.

Η κατάθλιψη δεν (θα έπρεπε να) είναι ταμπού. Είναι μια πραγματικότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος ή έχει τον απόλυτο έλεγχο. Προφανώς ούτε εμείς που απλώς παίζουμε ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε, λοιπόν, με ειλικρίνεια ν’ αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να σταθούμε με πράξεις δίπλα σε όποιον το αντιμετωπίζει. Να βοηθήσουμε.

Και τότε θα μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτό που τόσο αγαπάμε και ορίζει τις ζωές μας. Το ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. Οφείλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στην οικογένειά μου που ήταν και είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα μου ό,τι κι αν συμβαίνει. Ό,τι είμαι το οφείλω πρωτίστως σ’ αυτούς", έγραψε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags