Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Δίνει απάντηση στο δίλημμα Ελ Αραμπί ή Μπακαμπού για τα Γιάννενα ο Μίτσελ - Αυτός έχει προβάδισμα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-20 00:34:00

Δίνει απάντηση στο δίλημμα Ελ Αραμπί ή Μπακαμπού για τα Γιάννενα ο Μίτσελ - Αυτός έχει προβάδισμα!

Sportdog Team
Δίνει απάντηση στο δίλημμα Ελ Αραμπί ή Μπακαμπού για τα Γιάννενα ο Μίτσελ - Αυτός έχει προβάδισμα!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού καταλήγει στο ποιος εκ των δύο Αφρικανών, θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στον ΠΑΣ.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Φαβορί για να παίξει βασικός στα Γιάννενα στην κορυφή της επίθεσης για τον Ολυμπιακό, είναι όπως όλα δείχνουν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μίτσελ δεν το έχει αποφασίσει οριστικά ακόμη για δύο, κατά βάση, λόγους. Πρώτον, διότι ποντάρει στο ότι ο Σέντρικ Μπακαμπού μπορεί να είναι μέσα στις φάσεις και να ευστοχήσει αυτή τη φορά και δεύτερον, γιατί η πολυτέλεια του να έρχεται από τον πάγκο ξεκούραστος και… διαβασμένος για τον αγώνα ο Μαροκινός, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Το επιχείρημα υπέρ της χρησιμοποίησης του Ελ Αραμπί από την αρχή, εδράζεται στο γεγονός ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση (σ.σ. σκόραρε κιόλας με Ατρόμητο). Και είναι σημαντικό για έναν προπονητή να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του, όταν βλέπει αγωνιστική πρόοδο από εκείνους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags