Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Δύο μεγάλα λάθη από Μίτσελ - "Τελειώνει" 11δατο άσο μετά τα Γιάννινα - "Τζάμπα" τα 5 μύρια για Μπιέλ!
| 2022-12-22 10:00:00

Δύο μεγάλα λάθη Μίτσελ - "Τελειώνει" 11δατο άσο μετά τα Γιάννινα - "Τζάμπα" τα 5 μύρια για Μπιέλ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δύο μεγάλα λάθη Μίτσελ - "Τελειώνει" 11δατο άσο μετά τα Γιάννινα - "Τζάμπα" τα 5 μύρια για Μπιέλ!

Τι δεν υπολόγισε ο Ισπανός και ποιος έχασε την ευκαιρία του στον ΠΑΣ! Οι Πειραιώτες πέταξαν δύο ακόμα βαθμούς και στο Λιμάνι έρχονται εξελίξεις και μεταγραφές. Τι δεν διάβασε σωστά ο κόουτς, ποιος έπρεπε να ξεκινήσει βασικός και τι συμβαίνει με τον Κασάμι.

Απότομα προσγειώθηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την επανέναρξη της Super League. Οι Πειραιώτες είχαν ως στόχο την «επανεκκίνηση» το 7/7 ώστε να διεκδικήσουν και πάλι το πρωτάθλημα, όμως η… αυτοκτονία και το 2-2 από 0-2 παραλίγο να τους βγάλει οριστικά εκτός μάχης το βράδυ της Τετάρτης. Τελικά, τους κράτησε η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό, όμως η εικόνα της ομάδας προβλημάτισε και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά για τη συνέχεια, αφού μοιάζει πάρα πολύ να συνεχίσει μόνο με νίκες, που είναι και το ζητούμενο.

Οι Ερυθρόλευκοι παρότι μπήκαν φουριόζοι και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν ότι… καθάρισαν το παιχνίδι, στο δεύτερο δεν επέστρεψαν ποτέ στο χορτάρι. Το παραδέχθηκε άλλωστε και ο Μίτσελ μετά το φινάλε της αναμέτρησης, όπου «κάρφωσε» τους παίκτες, του δηλώνοντας on camera πως δεν έκαναν τίποτα από όσα είπαν στην ανάπαυλα. Ωστόσο, λάθη έκανε και ο Ισπανός και μάλιστα που στοίχισαν. Τόσο στον καταρτισμό της 11αδας, καθώς έπρεπε να ξεκινήσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί με τον Ανδρέα Ντόη και όχι ο δεύτερος (που δείχνει ότι ταιριάζει καλύτερα με τον έμπειρο στόπερ) μαζί με τον Παναγιώτη Ρέτσο που ήταν πάρα πολύ κακός.

Επίσης, ο κόουτς καθυστέρησε πάρα πολύ στις αλλαγές, καθώς ο ΠΑΣ φαινόταν πως κερδίζει μέτρα, αλλά δεν υπήρχε αντίδραση από τον πάγκο, ενώ σίγουρα το γεγονός πως η ομάδα του για ακόμα μία φορά δέχθηκε γκολ στο τελευταίο 20λεπτο (κάτι που συνέβη τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα πριν την διακοπή), αποτελεί και δική του ευθύνη. Οι Πειραιώτες δεν παρουσίασαν βελτίωση στη φυσική κατάσταση, έδειξαν να… σβήνουν μετά το 60’ και δεν είναι τυχαίο που δεν αντέδρασαν, δεν ανέβασαν στροφές και δεν πίεσαν μετά το σοκαριστικό γκολ της ισοφάρισης σε 2-2!

Τεράστιες βέβαια είναι και οι ευθύνες των παικτών, οι οποίοι προφανώς θεώρησαν ότι το παιχνίδι τελείωσε στο ημίχρονο. Και η κακή τους εικόνα δεν θα… περάσει στο ντούκου. Κάποιοι θα το πληρώσουν και θα φανεί προσεχώς. Για παράδειγμα ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ παρότι πήρε φανέλα βασικού, έδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν μπορεί να γυρίσει την κατάσταση και μετά και το ματς με τα Γιάννινα, είναι πλέον βέβαιο ότι στο Λιμάνι θα φέρουν τον Γενάρη και αριστερό μπακ.

Εκτός αγώνα έδειξε όμως και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος προτιμήθηκε από τον προπονητή του να μπει σε ένα πολύ δύσκολο σημείο του αγώνα, ώστε να δώσει λύσεις και να… λυτρώσει την ομάδα του, όμως ήταν κακός, χωρίς ρυθμό και βοήθησε ελάχιστα. Σίγουρα η εμφάνισή του, η οποία ακολούθησε αυτή απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, αναμένεται να τον φέρει πιο πίσω στις επιλογές του Μίτσελ.

Τέλος, στο Λιμάνι θα πρέπει πολύ σοβαρά να εξετάσουν και το ζήτημα με τον Πεπ Μπιέλ, ενός πολύ ποιοτικού παίκτη και πολύ ακριβού, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης δαπάνησε 5 εκατομμύρια για να τον φέρει το καλοκαίρι. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστής με μεγάλη κλάση, ο οποίος όμως… χάνεται σε πολλά ματς, καθώς δεν παίζει ούτε 10αρι ούτε δεύτερος επιθετικός και χαραμίζεται στα εξτρέμ. Είναι μία επιλογή που προφανώς βολεύει ώστε να «στριμωχτούν» όλοι οι ποιοτικοί παίκτες στην 11αδα, όμως δεν τον βοηθάει και συνεπώς δεν βοηθάει και τον Ολυμπιακό!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Διπλό... έγκλημα Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Σε "άλλο γήπεδο" ο Πασχαλάκης - Μαγική τριάδα με Φορτούνη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags