Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Στέφανος Τζίμας: Φιορεντίνα και Κλαμπ Μπριζ θέλουν κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ - Η αντίδραση του Δικεφάλου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 23:12:00

Φιορεντίνα και Κλαμπ Μπριζ θέλουν κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ - Η αντίδραση του Δικεφάλου!

Sportdog Team
Φιορεντίνα και Κλαμπ Μπριζ θέλουν κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ - Η αντίδραση του Δικεφάλου!

Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα στο πρόσωπο του Τζίμα, καθώς και για πρόταση της Κλαμπ Μπριζ η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, γιατί όπως αναφέρει το δημοσίευμα στον ΠΑΟΚ θέλουν να επενδύσουν πάνω του.

 

ΠΑΟΚ - Στέφανος Τζίμας: Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα της tuttomercatoweb.com για το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Τζίμα από το εξωτερικό:

"Ο Στέφανος Τζίμας θεωρείται ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γεννημένος το 2006, στον ΠΑΟΚ Β  πέτυχε 4 γκολ σε 7 αγώνες με μέσο όρο ένα γκολ κάθε ώρα αγώνα και πλέον βρίσκεται ήδη στην πρώτη ομάδα. Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ πήρε προφυλάξεις με εξαψήφια ανανέωση συμβολαίου και κυρίως με ρήτρα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Αρκετές ομάδες έχουν εξετάσει το έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Φιορεντίνα. Και η Κλαμπ Μπριζ έκανε επίσης επίσημη προσφορά που επεστράφη αμέσως στον αποστολέα γιατί ο ΠΑΟΚ τον πιστεύει και γι’ αυτόν τον λόγο έχει ήδη θέσει μια πολύ υψηλή ρήτρα, παρόλο που ο Τζίμας έκλεισε τα 17 μόλις την περασμένη εβδομάδα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags