Facebook Pixel ΑΕ Μυκόνου: Καταγγελίες σοκ για Πανιώνιο: "Μπράβοι χτύπησαν ποδοσφαιριστές - Υποκινητής ο Σπυρόπουλος"!
| 2023-01-16 11:10:00

Καταγγελίες σοκ για Πανιώνιο: "Μπράβοι χτύπησαν ποδοσφαιριστές - Υποκινητής ο Σπυρόπουλος"!

Sportdog Team
Καταγγελίες σοκ για Πανιώνιο: "Μπράβοι χτύπησαν ποδοσφαιριστές - Υποκινητής ο Σπυρόπουλος"!

Θλιβερά περιστατικά καταγγέλλει η ΑΕ Μυκόνου μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 

Καταγγελία για βιαιοπραγίες σε ποδοσφαιριστές της από μπράβους και αντίπαλους παίκτες καταγγέλλει η ομάδα της Μυκόνου μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μάλιστα, "δείχνει" ως υποκινητή των επεισοδίων τον παλαίμαχο άσο των Κυανέρυθρων, Νίκο Σπυρόπουλο, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε ότι δέχτηκε ποτήρι με τσίπουρο στα μάτια! 

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕ Μυκόνου υποστηρίζει: 

«Η Α.Ε. Μυκόνου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της και τον αποτροπιασμό της για τα όσα περιστατικά βίας συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης! Είναι απαράδεκτο μετά από ένα παιχνίδι που δεν συνέβη το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο να υπάρχουν μπράβοι που να “υποδέχονται” νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής της ομάδας μας με μπουνιές και κλωτσιές. Δυστυχώς ανάμεσα στους πρωτεργάτες της επίθεσης ήταν και ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και συγκεκριμένα οι Λίμα, Μπρέγκου και Στούπης που βιαιοπράγησαν κατά συναδέλφων τους, ενώ υποκινητής των επεισοδίων ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Νίκος Σπυρόπουλος»!

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξανδρος Κουκάς δήλωσε από την πλευρά του: 

«Ντρέπομαι για τα όσα βίωσα σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Είμαι 35 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου ως παράγοντας και ποτέ δεν περίμενα ότι ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Πανιώνιος θα κάνει πρωταθλητισμό με μπράβους και αλκοόλ στα αποδυτήρια! Εγώ ο ίδιος στην προσπάθειά μου να φτάσω στα αποδυτήρια της ομάδας μου δέχθηκα ένα ποτήρι τσίπουρο στα μάτια! Ευτυχώς γλίτωσα τα χειρότερα εξαιτίας της παρέμβασης ενός ηλικιωμένου κυρίου! Χτυπήθηκαν όμως από μπράβους ο προπονητής μας, 3-4 ποδοσφαιριστές αλλά και ο φροντιστής της ομάδας. Σε παρατήρηση μου μάλιστα σε αξιωματικό της Αστυνομίας που ήταν εκεί μου απάντησε “Αυτοί είμαστε εδώ κύριε”. Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει η Πολιτεία να επιληφθεί του θέματος και να μην αφήνει να δημιουργούνται τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις για μέλη ομάδων που απλά πηγαίνουν να παίξουν ποδόσφαιρο σε αντίπαλες έδρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags