Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτά ισχύουν για τον δανεισμό Μιχαηλίδη - Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ και τα "θέλω" του παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 18:26:00

Αυτά ισχύουν για τον δανεισμό Μιχαηλίδη - Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ και τα "θέλω" του παίκτη

Sportdog Team
Αυτά ισχύουν για τον δανεισμό Μιχαηλίδη - Οι σκέψεις του ΠΑΟΚ και τα "θέλω" του παίκτη

Στην... αναμονή στον Δικέφαλο του Βορρά για τον νεαρό αμυντικό.

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και η διαχείρισή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση στον χιαστό είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας. Ο 22χρονος στόπερ έχει παίξει σε εννιά παιχνίδια της β’ ομάδας σημειώνοντας και δύο γκολ, ωστόσο, πλέον τίθεται σοβαρά το ζήτημα της ενεργοποίησής του σε υψηλότερο επίπεδο.

Στην πρώτη ομάδα υπάρχει το δίδυμο Ινγκασον-Κουλιεράκη που παίρνει τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και από πίσω οι Κάργας και Νάσμπεργκ (και ο νεαρός Παναγιώτου που επίσης παίζει στην δεύτερη ομάδα) και ως εκ τούτου δεν είναι πολλές οι πιθανότητες για αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Με αυτά ως δεδομένα, έχει ανοίξει το θέμα του ενδεχόμενου δανεισμού του και οι πληροφορίες από την Κύπρο που επιβεβαίωσε η «Μ», αναφέρουν ότι ήδη έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ ο ΑΠΟΕΛ για να πάρει τον Γιαννιτσιώτη στόπερ δανεικός ως το τέλος της περιόδου. Ακόμη, υπάρχει προοπτική και μιας ακόμη ομάδας από το εξωτερικό (πιθανόν από την Πορτογαλία που ο Ζοσέ Μπότο έχει πολύ καλές επαφές και γνώση της αγοράς).

Δεν υπάρχει, πάντως, ακόμη οριστική απόφαση για το τι θα γίνει με την περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν δώσει προτεραιότητα στο ματς με τον Παναθηναϊκό και λογικά οι εξελίξεις αναμένονται μετά το αυριανό ματς της Λεωφόρου, χωρίς να αποκλείεται και μία άμεση απόφαση. Φυσικά, για να προκύψει δανεισμός του παίκτη, θα πρέπει να υπάρξει και σύμφωνη γνώμη της πλευράς του Μιχαηλίδη που είναι λογικό να ψάχνει να πάρει χρόνο συμμετοχής σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Πάντως, αργά χθες το απόγευμα από το περιβάλλον Μιχαηλίδη προέκυπτε αρνητικό κλίμα σε ό,τι έχει να κάνει με ενδεχόμενη μετακίνηση στον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πόλεμος" ΠΑΟ-ΑΕΚ για τον Μαντσίνι - Απάντηση με… καρφιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags