Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα 2 πέναλτι στο Άρης-Ολυμπιακός: "Έφεραν γυναίκα στο VAR, πού να μιλήσει"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 18:23:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα 2 πέναλτι στο Άρης-Ολυμπιακός - Χαμός με την ατάκα για τη γυναίκα στο VAR!

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για τα 2 πέναλτι στο Άρης-Ολυμπιακός - Χαμός με την ατάκα για τη γυναίκα στο VAR!

"Είναι ντροπή, απαράδεκτο. Δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει το παιχνίδι"! Ποιος έχει δικαίωμα να... φωνάζει για τη διαιτησία του Κυπέλλου και η ατάκα για τη διαιτητή που προκάλεσε αντιδράσεις.
 

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ήταν καλεσμένος στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή “Το κατά Ιωάννου Ευαγγέλιον”, με τον Βαγγέλη Ιωάννου και αναφέρθηκε στη δύσκολη χθεσινή φάση, με το πέναλτι του Ντόη στον Γκρέι, στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα σχολίασε και το πανό, με τα υβριστικά σχόλια, που έμεινε για αρκετή ώρα κρεμασμένο και για το οποίο ο ξένος διαιτητής, δεν μπορούσε να γνωρίζει και έπρεπε να ενημερωθεί από το 4ο, για τα γραφόμενα.

«Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε με το πανό, είναι ντροπή. Μία ομάδα που συγκλονίζεται από την ιστορία του Άλκη, δεν μπορεί να βγάζει τέτοιο πανό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το χυδαίο πανό: «Ο διαιτητής ήταν ξένος, έπρεπε ο 4ος να τον ενημερώσει που ήταν Έλληνας και ο παρατητηρής. Το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει, αν δεν κατέβαινε το πανό. Μην έχουμε απαιτήσεις από τους άλλους κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα. Επίσης, πρέπει να σταματήσει και το θέμα με τα καπνογόνα. Σε κάθε παιχνίδια γεμίζουν το γήπεδο με καπνούς».

Όσον αφορά το πέναλτι σχολίασε: «Δεν υπάρχει πέναλτι. Επιθετικό φάουλ είναι. Ο Γκρέι βάζει το χέρι του πίσω από τον Ντόη και τον τραβάει. Είναι επιθετικό φάουλ πρώτα και μετά ο παίκτης του Ολυμπιακού, αφού έχει τραβηχτεί, βρίσκεται από πάνω του. Κόκκινη έδωσε γιατί θεώρησε ότι υπάρχει πέναλτι. Είναι διπλό λάθος. Το VAR πού να τολμήσει, η κοπέλα να πει στον διαιτητή ότι ήταν λάθος; Έπρεπε να του πει να το ξαναδεί. Έφεραν την κοπέλα απέξω και συμφώνησε με τον διαιτητή. Μπορούσε να κάνει διαφορετικά;».

Τέλος, πρόσθεσε: «Όσον αφορά το χέρι του Εμβιλά, για το οποίο ζητάει πέναλτι ο Άρης, δεν υπάρχει κάτι. Ήταν σε φυσική θέση»!

Δείτε τις δύο φάσεις:

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags