Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Βάζει... φωτιές ο Χάμες - Φοβερές ατάκες για πρόεδρο και προπονητή - "Μου @@μησε τη μεταγραφή"
| 2023-01-26 22:40:00

Βάζει... φωτιές ο Χάμες - Φοβερές ατάκες για πρόεδρο και προπονητή - "Μου @@μησε τη μεταγραφή"

Sportdog Team
Βάζει... φωτιές ο Χάμες - Φοβερές ατάκες για πρόεδρο και προπονητή - "Μου @@μησε τη μεταγραφή"

Απίστευτη επίθεση εξαπέλυσε ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μιλώντας σε εκπομπή του twich ρίχνοντας τα πυρά του σε πρόεδρο τεράστιας ομάδας και πασίγνωστο προπονητή.

Χάμες Ροντρίγκες: "Σεισμό" φαίνεται ότι θα προκαλέσουν τα όσα είπε σε εκπομπή στο Twich ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μιας και μίλησε με απίστευτες ατάκες εναντίον τόσο του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όσο και του Ισπανού προπονητή, που είχε στην Έβερτον, Ράφα Μπενίτεθ.

«Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, μου είπε ότι είμαι 30 ετών, ότι είμαι μεγάλος και ότι προτιμά να χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες που τρέχουν και είναι πειθαρχημένοι. Έτσι, μου είπε να βρω ομάδα. Μετά από τρεις μήνες τον έδιωξαν όταν η ομάδα ήταν τελευταία, είχε δουλέψει ξανά μαζί του και δεν είχε πάει καλά (σ.σ. στη Ρεάλ το 2015)», είπε ο Κολομβιανός για τον Μπενίτεθ.

Παράλληλα ο άσος των Ερυθρόλευκων ανέφερε πως 2019 ήθελε να μεταγραφεί στην Ατλέτικο με τα πάντα να είναι συμφωνημένα, όμως ο Φλορεντίνο Πέρθ ήταν αυτός που έβαλε... στοπ. «Δεν ήθελα να μείνω στην Μπάγερν, είχαν την επιλογή της Ατλέτικο. Ήθελα να είμαι στην Ισπανία, κοντά στο νεογέννητο τότε γιο μου. Και τότε ο πρόεδρος δεν με άφησε να φύγω, πρακτικά με γ@@@ κάπως», είπε ο Χάμες Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντάει σε... Μαντσίνι ο Ολυμπιακός - Φέρνει "νέο Χάμες" ο Μαρινάκης - Διέρρευσε το πρώτο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags