Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου πρέπει να πανηγυρίζει για τον Φινλανδό Κύζα - Προκλητικός Ολιβέιρα, κόκκινη Ίνγκασον
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-26 23:32:00

Ο Λουτσέσκου πρέπει να πανηγυρίζει για τον Φινλανδό Κύζα - Προκλητικός Ολιβέιρα, κόκκινη Ίνγκασον

του Νίκου Στεργίου
Ο Λουτσέσκου πρέπει να πανηγυρίζει για τον Φινλανδό Κύζα - Προκλητικός Ολιβέιρα, κόκκινη Ίνγκασον

Οι βουτιές και οι καθυστερήσεις, η προπαγάνδα και ο προκλητικός! Γιατί στο Τριφύλλι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία με τον Δικέφαλο και οι απαντήσεις σε όσους... φωνάζουν από την Θεσσαλονίκη.

Μετά τις προκλητικές, άστοχες και εκτός τόπου και χρόνου (για ακόμη μία φορά) δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και την αισχρή προπαγάνδα κατά του... αδικημένου ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπει ένα τέλος είτε από την ΕΠΟ είτε από την Σούπερ Λίγκα και να τιμωρήσουν τον Ρουμάνο που προκαλεί ΟΛΟ τον φίλαθλο κόσμο στην Ελλάδα.

Στην Τούμπα μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ να παπαγαλίζουν τα νον πέιπερ, αλλά δεν γίνεται μετά από κάθε ματς ο Λουτσέσκου να βλέπει σφαγές κατά του ΠΑΟΚ, όταν γίνεται το ακριβός αντίθετο.

Η ΕΠΟ όρισε στη Λεωφόρο έναν απίθανο Φινλανδό, τον οποίο θα ζήλευε και ο Κύζας. Στο πρώτο ημίχρονο χάριζε τη μία κίτρινη μετά την άλλη στους παίκτες του ΠΑΟΚ, από το φάουλ από πίσω του Ίγκανσον στον Σπόραρ πριν βγει τετ α τετ στο ξεκίνημα του αγώνα, μέχρι τα σκληρά φάουλ και τις μπάλες που πετούσαν μακριά οι παίκτες του Δικεφάλο όταν ο Φινλανδός... θυμόταν να δώσει και κανά φάουλ στον Παναθηναϊκό.

Οι βουτιές του Ολιβέιρα και η προκλητική του συμπεριφορά επιβραβεύτηκε από τον Φινλανδό δίνοντάς του φάουλ ακόμα κι όταν ο Σάρλια ανέπνεε δίπλα του.

Σε αντίστοιχες φάσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν έπαιρναν φάουλ, αλλά για να δεχθούν κίτρινη οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έπρεπε πρώτα να κάνουν την ίδια παράβαση 5 και 6 φορές. Μη μιλήσουμε για τις καθυστερήσεις που οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν εμπνευστεί με τη διακωμώδηση του αθλήματος που είχαν κάνει στη Λεωφόρο οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ο Ίγκανσον από το πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να ΕΧΕΙ αποβληθεί με δύο κίτρινες, αλλά στη Θεσσαλονίκη μάλλον είχαν κλείσει την τηλεόραση από τον φόβο τους στο πρώτο ημίχρονο γι΄ αυτό μιλάνε μόνο για τη δεύτερη κίτρινη στον Κουρμπέλη, η οποία όντως είναι, αλλά αν ο Ισλανδός είχε αποβληθεί θα μιλούσαμε για άλλο ματς και ίσως για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και όχι την ΚΛΕΜΜΕΝΗ... ανατροπή του αιώνα.

Φυσικά η ασυλία του βουτηχτή Ολιβέιρα χτύπησε... ερυθρόλευκο όταν στο 85΄ και έχοντας ήδη κάρτα δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη για τάκλιν από πίσω στον Πέρεθ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήγε να το χάσει μόνος του ο Λουτσέσκου - Τρικ Σβαμπ στο πέναλτι - Να... τραβήξει το αυτί του Τόμας!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags