Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό το ξέρουν; - Πέρασε... απαρατήρητος στο Λιμάνι και είναι 3ος σκόρερ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 19:54:00

Στον Ολυμπιακό το ξέρουν; - Πέρασε... απαρατήρητος στο Λιμάνι και είναι 3ος σκόρερ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Sportdog Team
Στον Ολυμπιακό το ξέρουν; - Πέρασε... απαρατήρητος στο Λιμάνι και είναι 3ος σκόρερ σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Φοβερή χρονιά κάνει μέχρι τώρα πρώην ποδοσφαιριστής των Ερυθρολεύκων μιας και είναι στην τρίτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, την ίδια στιγμή που πριν μερικά χρόνια δεν πήρε σχεδόν καθόλου ευκαιρίες στο Λιμάνι, ώστε να δείξει την αξία του.

Ούγκο Κάιπερς: Ονειρική σεζόν κάνει ο 25χρονος επιθετικός με την φανέλα της Γάνδης μιας και μέχρι στιγμής σε 21 παιχνίδια έχει 13 γκολ και 2 ασίστ, όντας τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Βελγίου, με τον ίδιο να συνεχίζει με σπασμένα... φρένα από πέρσι όταν με την Μαλίν σκόραρε 13 τέρματα και είχε 8 ασίστ, με την νυν ομάδα του να δαπανά 4 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει το περασμένο καλοκαίρι.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Ούγκο Κάιπερς, που με τις εμφανίσεις του είναι στο στόχαστρο των Μπριζ, Άντερλεχτ και ομάδων από την Ολλανδία, είχε φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2020-21 όμως πήρε ελάχιστες ευκαιρίες μιας και αγωνίστηκε μόλις 10 φορές, τις 3 στην βασική ενδεκάδα, σκοράροντας ένα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξτρέμ 4.5 εκατ. για Ολυμπιακό - Ασίστ, ντρίμπλα στο 1vs1 και γκολ - Φέρνει νέο Ποντένσε ο Μίτσελ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags