Facebook Pixel Πεπ Μπιέλ: Αποκαλυπτικός ο Μπιέλ - Εκεί θέλει να παίζει - Ατάκες για τη συνέχεια του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 20:41:00

Αποκαλυπτικός ο Μπιέλ - Εκεί θέλει να παίζει - Ατάκες για τη συνέχεια του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός ο Μπιέλ - Εκεί θέλει να παίζει - Ατάκες για τη συνέχεια του Ολυμπιακού

Δηλώσεις στην κάμερα της Comsote έκανε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όπου και αναφέρθηκε τόσο στη συνέχεια της σεζόν, όσο και που του αρέσει να αγωνίζεται.

Πεπ Μπιέλ: Την σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να βελτιωθεί πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος εξέφρασε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που αποκάλυψε ότι νιώθει πιο άνετα να παίζει πίσω από τον επιθετικό.

Για το ματς με τον Άρη: Πάντα είναι ωραίο να κερδίζεις. Πάντα είναι ωραίο να παίρνεις μια πρόκριση και ιδιαίτερα όταν παίζεις απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Μας χαροποίησε η νίκη, αλλά γενικότερα διανύουμε μια καλή περίοδο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό.

Για το ματς με τον ΟΦΗ: Θα δώσουμε το 100%. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Συμβαίνει καμιά φορά να προσπαθείς αλλά να μην καταφέρνεις να πάρεις το αποτέλεσμα που θέλεις, όμως εμείς θα προσπαθούμε πάντα και θα τα δίνουμε όλα για τη νίκη.

Πιστεύω πως έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Νομίζω πως αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει περισσότερα. Παίρνοντας τα αποτελέσματα, κερδίζεις αυτοπεποίθηση και αυτό σε βοηθάει για να βελτιωθείς περισσότερο.

Για το σε ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται: Η φυσική μου θέση είναι πίσω από τον επιθετικό. Εκεί έχω συνηθίσει να παίζω και εκεί νοιώθω πιο άνετα. Πολλές φορές όμως παίρνω τις οδηγίες από τον προπονητή να αλλάζω θέσεις και να συμβαίνει αυτό είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι είτε μέσα στον ίδιο τον αγώνα. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό. Μπορώ να το κάνω και μου αρέσει αυτό σύστημα, επομένως δεν έχω καμία προτίμηση για το που θα αγωνίζομαι, είπε ο Πεπ Μπιέλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη… κίνηση Καρυπίδη με Μαντσίνι - "Δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός - Μπορεί να δώσει πρωτάθλημα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags