Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν πήγε πολύ καλά αυτό! Απίστευτο κράξιμο και τρολάρισμα σε Κριστιάνο μετά τον αποκλεισμό
| 2023-01-27 23:21:00

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό! Απίστευτο κράξιμο και τρολάρισμα σε Κριστιάνο μετά τον αποκλεισμό

Sportdog Team
Δεν πήγε πολύ καλά αυτό! Απίστευτο κράξιμο και τρολάρισμα σε Κριστιάνο μετά τον αποκλεισμό

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα στις δύο παρουσίες του στην Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία και ήδη οι πρώτες μουρμούρες έχουν ξεκινήσει προς το πρόσωπό του.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρκετά απογοητευτικό είναι το ντεμπούτο του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην Σαουδική Αραβία μια και στα δύο πρώτα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την Αλ Νασρ δεν έχει βρει δίχτυα, ενώ παράλληλα η ομάδα του γνώρισε τη βαριά ήττα από την Αλ Ιτιχάντ με 3-1, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση οι οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να πικάρουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ιαχές «Μέσι, Μέσι» κατά την έξοδο του από το γήπεδο, ενώ ήδη υπάρχουν και οι πρώτες κριτικές στα social media αναφορικά με την μέτρια αγωνιστική κατάσταση του Πορτογάλου, ο οποίος προς το παρόν δεν δικαιώνει το εξωπραγματικό ποσό που κόστισε η μετακόμιση του στην Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις πανίσχυρες εταιρίες κατέθεσαν κοινή προσφορά για το γήπεδο του ΠΑΟ στον Βοτανικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags