Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Υποψήφιος ο Ρέτσος, εντάξει οι Χουάνγκ-Όλεγκ ενόψει ΟΦΗ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 00:25:00

Νικολακόπουλος: "Υποψήφιος ο Ρέτσος, εντάξει οι Χουάνγκ-Όλεγκ ενόψει ΟΦΗ"

Sportdog Team
 Νικολακόπουλος: "Υποψήφιος ο Ρέτσος, εντάξει οι Χουάνγκ-Όλεγκ ενόψει ΟΦΗ"

Πώς θα παίξουν οι Πειραιώτες την Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ και οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις!

Στα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αναφορικά με την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και για τις μεταγραφικές εξελίξεις, αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αναφερόμενος για το παιχνίδι με τους Κρητικούς τόνισε πως ο Μίτσελ είναι ευχαριστημένος, καθώς οι Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ και Ρέτσος προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και θα είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή. Μάλιστα, ο Κορεάτης θα παίξει σίγουρα με ΟΦΗ, ενώ υποψηφιότητα για ενδεκάδα θέτει ο Ρέτσος, αφού ο Ντόη είναι εκτός λόγω τιμωρίας.

Στη συνέχεια, σχολίασε πως ο ορισμός της Σούπερ Λιγκ να διεξαχθεί το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, σημαίνει ότι υπάρχει σκέψη από τις εμπλεκόμενες πλευρές να οριστεί Πέμπτη (9/02) το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Και όχι μία ημέρα αργότερα (Τετάρτη 8/02), καθότι συμπίπτει με την ημερομηνία της τραγωδίας της Θύρας 7 (08/02). Άλλωστε, σε όλα αυτά τα 42 χρόνια από τότε δεν έχει γίνει ποτέ ντέρμπι τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά της ομάδας και στο ενδιαφέρον των Μονπελιέ και Κόνιασπορ για τους Ρέαμπτσιουκ και Μπουχαλάκη αντίστοιχα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags