Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Αλλάζει σύστημα για Τζόλη ο Μίτσελ - Μπουκαδόρος, όχι Φορτούνης - Γι’ αυτό δεν παίζει στην Τβέντε"
| 2023-01-28 10:00:00

"Αλλάζει σύστημα για Τζόλη ο Μίτσελ - Μπουκαδόρος, όχι Φορτούνης - Γι’ αυτό δεν παίζει στην Τβέντε"!

του Γιώργου Κτενά
"Αλλάζει σύστημα για Τζόλη ο Μίτσελ - Μπουκαδόρος, όχι Φορτούνης - Γι’ αυτό δεν παίζει στην Τβέντε"!

Πώς θα μπορούσε να φύγει από Αγγλία και γιατί τον χρειάζονται στο Λιμάνι! Θα μπορούσε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ να φορέσει τα ερυθρόλευκα και πώς θα χωρούσε στην 11αδα με τα τρία δεκάρια; Το Sportdog.gr έχει τις απαντήσεις...
 

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες και… άναψε φωτιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει ότι ο Έλληνας άσος, που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί ακόμα στη Νόριτς και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ολλανδία, βρίσκεται στη λίστα των Πειραιωτών, αν και πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, λόγω και του ποσοστού που έχει κρατήσει ο ΠΑΟΚ.

Το sportdog.gr πάντως έψαξε παραπάνω το θέμα και επικοινώνησε με τον Στέφανο Γιωτάκη, δημοσιογράφο που παρακολουθεί το ολλανδικό ποδόσφαιρο και τον Τύπο της χώρας, προκειμένου να μάθουμε τι κάνει ο Τζόλης τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Τβέντε.

"Πηγαίνει πολύ καλά στην Τβέντε - Για αυτό δεν παίζει το τελευταίο διάστημα - Συντηρητικός προπονητής"

"Κάνει πολύ καλή χρονιά, αν και και έχει πολλές λύσεις η Τβέντε στη θέση. Πηγαίνει πολύ καλά η ομάδα του, έχει χωθεί στις πρώτες θέσεις, αν και ποντάρει στην άμυνα για να πάρει αποτελέσματα (έχει την καλύτερη άμυνα στην Ολλανδία). Έχει δύο πολύ καλά εξτρέμ η ομάδα, για αυτό δεν έχει βρει πολύ χρόνο συμμετοχής ο Τζόλης", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήταν στα πρώτα ματς στις επιλογές του προπονητή, αλλά λόγω ενός τραυματισμού έχασε τη θέση του. Αλλά έχει αήττητο 6-7 παιχνίδια η Τβέντε και με δεδομένο ότι έχει έναν συντηρητικό προπονητή, δεν αλλάζει εύκολα την 11άδα. Με αποτέλεσμα να μην πολυπαίζει ο Τζόλης τελευταία".

"Για αυτό τον πήρε η Τβέντε - Τον βοήθησε τακτικά η Ολλανδία - Ταχύς και μπουκαδόρος"

Πώς είναι η παρουσία του εκεί;

"Η Τβέντε πόνταρε στο γεγονός ότι και πέρσι είχε δανεικό τον Λημνιό και ήθελε να ανανεώσει τον δανεισμό του. Αλλά είχε τραυματιστεί σοβαρά. Οπότε αφού πέτυχε το πείραμα με τον έναν Έλληνα, είπαν να δοκιμάσουν και με τον άλλον. Τακτικά τον έχει βοηθήσει πολύ η Ολλανδία. Πάντα ως εξτρέμ παίζει, συνήθως αριστερά, είναι κλασσική ομάδα με 4-3-3 σύστημα και φορ κολώνα".

Ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι ταχύς, μπουκαδάρος, του λείπει το ύψος αλλά το αντισταθμίζει σε ταχύτητα γιατί είναι σε πρωτάθλημα που θα τον βοηθήσει πολύ. Δεν έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στην Τβέντε, αλλά θα πουλήσουν έναν παιχταρά που έχουν και δύσκολα θα αφήσουν να φύγει κι άλλος παίκτης από τη στιγμή που διεκδικούν τη δεύτερη θέση".

"Δεν βγάζει τον Μασούρα από την 11άδα - Να αλλάξει σύστημα ο Μίτσελ - Φορ που να τρώει ξύλο"

Θα μπορούσε να ταιριάξει στον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις, αλλά θεωρώ ότι δεν αρέσει στον Μίτσελ ένας εξτρέμ που παίζει γραμμή. Ο Τζόλης είναι μπουκαδόρος, έχει γκολ, και στον Ολυμπιακό ποντάρουν στον Γκάρι που είναι μία μέσα δύο έξω. Δεν θα μπορούσε βέβαια ο Τζόλης να βγάλει από την 11άδα τον Μασούρα, που είναι προσηλωμένος τακτικά και έχει περισσότερο το γκολ".

Πού θα μπορούσε να παίξει στον Ολυμπιακό;

"Ειναι για παίξει σε πτέρυγα, αλλά θα πρέπει να αλλάξει το σύστημα με τα τρία δεκάρια. O Τζόλης θα βγάλει φάσεις μόνος του, αλλά δεν έχει το εκτόπισμα του Μπιέλ ή του Φορτούνη, είναι καθαρά για να έχει παραπάνω επιλογές και να αφήσει το σύστημα με τα τρία δεκάρια. Ο Τζόλης θέλει και έναν φορ που να τρώει ξύλο μπροστά και να αφήνει χώρο σε εκείνον".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει top εξτρέμ ο Ολυμπιακός, τον... έκλεισε ο Μίτσελ - Διαφωνία στου Ρέντη για τον 2ο Ισπανό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags