Facebook Pixel ΑΕΚ: "Άκυρο" της ΑΕΚ για βασικό παικταρά της από Βundesliga - Ζητάει 8 εκατ. ευρώ για πει το "ναι"! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 16:30:00

"Άκυρο" της ΑΕΚ για βασικό παικταρά της από Βundesliga - Ζητάει 8 εκατ. ευρώ για πει το "ναι"! (pic)

Sportdog Team
"Άκυρο" της ΑΕΚ για βασικό παικταρά της από Βundesliga - Ζητάει 8 εκατ. ευρώ για πει το "ναι"! (pic)

Νέο δημοσίευμα από την Γερμανία εμπλέκει καταλυτικό παίκτη της Ένωσης με γερμανικό σύλλογο.

ΑΕΚ: Περιζήτητος φαίνεται ότι είναι στην Γερμανία ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα "Frankfurter Rundschau", η Στουτγκάρδη τον έχει βάλει στο "στόχαστρο" εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, που κλείνει σε λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι "Σουηβοί" αναμένεται να επανέλθουν για τον Σέρβο χαφ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, αφού σημειώνεται ότι έκαναν μια κρούση στην ΑΕΚ, για δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, η οποία όμως απορρίφθηκε από τους Κιτρινόμαυρους.

 

Εν συνεχεία υπογραμμίζεται ότι «η ΑΕΚ θα έδινε τον βασικό της παίκτη μόνο με μία προσφορά των οκτώ εκατ. ευρώ» και καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει πως «η Στουτγκάρδη έχει πλέον περιθώριο έως τις 31 Ιανουαρίου για να έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ».

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Γκατσίνοβιτς με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, με τoν 27χρονο Σέρβο χαφ να μετράει φέτος 4 γκολ και 4 ασίστ σε 13 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόλπο γκρόσο από Μελισσανίδη - Φέρνει στόπερ από το πάνω ράφι - Διαβάστε όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags