Facebook Pixel Λιβάι Γκαρσία: Εφημερίδα "στέλνει" στη Γαλλία τον Λιβάι Γκαρσία - Από ποια ομάδα τον ζήτησαν οι οπαδοί! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 19:20:00

Εφημερίδα "στέλνει" στη Γαλλία τον Λιβάι Γκαρσία - Από ποια ομάδα τον ζήτησαν οι οπαδοί! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Εφημερίδα "στέλνει" στη Γαλλία τον Λιβάι Γκαρσία - Από ποια ομάδα τον ζήτησαν οι οπαδοί! (ΦΩΤΟ)

Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε poll για πιθανή μεταγραφή σε μεγάλη γαλλική ομάδα.

Λιβάι Γκαρσία: Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται από χθες η Μαρσέιγ, καθώς παραχώρησε στη Λοριάν τον Μπάμπα Ντιένγκ, έναντι του ποσού των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μασσαλοί ψάχνουν παίκτη για να καλύψουν το κενό στην γραμμή κρούσης και η εφημερίδα "Le Phoceen", έθεσε το εξής ερώτημα στον λογαριασμό της: «Ποιον επιθετικό θα πρέπει αναζητήσει τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου για να αντικαταστήσει τον Μπάμπα Ντιένγκ ο Λονγκόρια; Βάλτε τα σχόλια».

 

Έτσι ένας εκ των αναγνωστών προτείνει και τον άσο της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία αναφέροντας πως «ο Λονγκόρια θα πρεπει να αναζητήσει επιθετικό στα μεσαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου έχουν φθηνούς διεθνείς επιθετικούς».

Στην ψηφοφορία της εφημερίδας αναφέρεται μεταξύ άλλων και ο Χάτζι Ράιτ της Αντάλιασπορ, ο Βιτίνια της Μπράγκα, ο Οκαφόρ της Ζάλτσμπουργκ και ο στράικερ της Ένωσης, τον οποίο η εφημερίδα κοστολογεί γύρω στα 10 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άκυρο" της ΑΕΚ για βασικό παικταρά της από Βundesliga - Ζητάει 8 εκατ. ευρώ για πει το "ναι"! (pic)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags