Facebook Pixel Μόνο μπράβο στον τεράστιο Σέρχιο Αραούχο - Κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 23:35:00

Μόνο μπράβο στον τεράστιο Σέρχιο Αραούχο - Κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα

Sportdog Team
Μόνο μπράβο στον τεράστιο Σέρχιο Αραούχο - Κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα

Ο Αργεντινός φορ τα κάνει όλα και συμφέρει για την ΑΕΚ. Σκοράρει, πασάρει και είναι ο συμπαίκτης που θέλει να έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής!

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Άρη σε μια νίκη δεν είναι τόσο... εύκολη, όσο δείχνει το τελικό σκορ, μιας και η Ένωση ζορίστηκε αρκετά στο δεύτερο μέρος, μέχρι να βρει δεύτερο γκολ και να δει παίκτη του Άρη να αποβάλλεται.

Είθιστε οι δημοσιογράφοι να βγάζουν MVP σε μια αναμέτρηση έναν εκ των σκόρερ της εκάστοτε αναμέτρησης, ωστόσο αυτό δεν έγινε και στο ματς της Ένωσης με τον Άρη. Κάτι που έχει μια απολύτως λογική εξέλιξη, μιας και ο Σέρχιο Αραούχο έκανε τα πάντα στον αγώνα της ένωσης με την ομάδα από την Θεσσαλονίκη, οδηγώντας την εκ του ασφαλούς σε μια τεράστια νίκη!

Εξάλλου, ο Αργεντινός αρχηγός της ΑΕΚ μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο έδωσε δυο ασίστ και κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Άμραμπατ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

​​
 

Μάλιστα, ειδικά στο τρίτο γκολ της ΑΕΚ ο Αραούχο έδειξε για μια ακόμη φορά και την ποιότητα του τόσο ως ανθρώπου ως και ως ποδοσφαιριστή, μιας και ενώ μπορούσε ο ίδιος να τελειώσει τη φάση, ενώ δεν είχε βρει δίχτυα, προτίμησε να δώσει την μπάλα στον Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έκανε άνετα το 3-0.

Και όταν ο αρχηγός της ομάδας παίζει τόσο ομαδικά, είναι αυτονόητο πως θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της ομάδας! Οπότε στην ΑΕΚ νιώθουν εμφανώς δικαιωμένοι που αποφάσισαν το περασμένο καλοκαίρι να δώσουν το περιβραχιόνιο στον Αραούχο. 

Ούτως ή άλλως το πόσο παίκτης - κόσμημα είναι το είχε αποδείξει και στην υπόθεση του Άλκη Καμπανού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags