Facebook Pixel ΑΕΚ: Πήρε θέση για διαιτησία! «Όσο και να ζορίζεστε δεν τα καταφέρνετε! Δεν υπάρχει ίχνος εύνοιας»
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 23:09:00

Απάντηση ΑΕΚ για διαιτησία! "Δεν υπάρχει ίχνος εύνοιας - Βγήκε από τη βόρειο Ελλάδα η ανακοίνωση;"

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απάντηση ΑΕΚ για διαιτησία! "Δεν υπάρχει ίχνος εύνοιας - Βγήκε από τη βόρειο Ελλάδα η ανακοίνωση;"

Η Ένωση απαντά σε «όψιμο» κριτικό διαιτησίας εννοώντας τον Κουτσιαύτη και στην ανακοίνωση του Άρη.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Άρη, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με παράπονα για τη διαιτησία του Γκοντίνο. Εξέδωσαν ανακοίνωση μετά το παιχνίδι στην οποία διαμαρτύρονται για πέναλτι στη φάση με τον Αθανασιάδη. Η Ένωση σήκωσε το γάντι και απάντησε στην τοποθέτηση του Άρη, αλλά και στην κριτική του πρώην διαιτητή Κουτσιαύτη, στο Open, για την οποία σας ενημέρωσε το Sportdog.

«Το γεγονός, ότι ένας όψιμος τηλεκριτικός διαιτησίας εμφανίστηκε προ ολίγου να βλέπει πέναλτι στη φάση με τον Αθανασιάδη, πραγματικά το μόνο που μας κάνει να σκεφτόμαστε, είναι πως είναι δυνατόν, ως διαιτητής μέχρι πριν από λίγο καιρό, με τόσο ελλιπή κατάρτιση στους κανονισμούς, να εμφανιζόταν στα γήπεδα της Super League», αναφέρει αρχικά στην τοποθέτησή της η ΑΕΚ και συνεχίζει:

«Και όσον αφορά την ανακοίνωση του Άρη, το μόνο που αναρωτιόμαστε και το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι αν εκδόθηκε στη βόρειο Ελλάδα ή κάπου εδώ γύρω».

Και καταλήγει με το εξής μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Όσο και να ζορίνται και να ψάχνουν να βρούνε φάσεις για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν το καταφέρνουν και δεν θα το καταφέρουν. Γιατί υπάρχει πάντα η πραγματικότητα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags