Facebook Pixel Σάλος με Μπερλουσκόνι και... πόρνες που έταξε στους παίκτες ως πριμ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 00:45:00

Σάλος με Μπερλουσκόνι και... πόρνες που έταξε στους παίκτες ως πριμ

Sportdog Team
Σάλος με Μπερλουσκόνι και... πόρνες που έταξε στους παίκτες ως πριμ

Βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Η Μόντσα πήρε τεράστιο διπλό μέσα στην Γιουβέντους και ο κόσμος περιμένει να δει τι θα πράξει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Ο είχε τάξει στους παίκτες του πως αν νικήσουν κάποια μεγάλη ομάδα της κατηγορίας, όπως τη Μίλαν ή τη Γιουβέντους, «… θα σας φέρω ένα λεωφορείο γεμάτο πόρνες μέσα στα αποδυτήρια».

Πάντως ο επίσημος λογαριασμός της Μόντσα στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία του πούλμαν της ομάδας. Έτσι, χωρίς σχόλια, αλλά το μυαλό όλων έκανε τους απαραίτητους συνειρμούς…

Η ατάκα του άλλοτε πρωθυπουργού της Ιταλίας τον περασμένο μήνα είχε γίνει viral προκαλώντας και πλήθος αρνητικών αντιδράσεων, αλλά ο ίδιος μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ρωτήθηκε σχετικά. «Ήδη έχω λάβει 100 κλήσεις που μου ζητάνε να τηρήσω τον λόγο μου», τόνισε στην La Repubblica, δίχως να δώσει κάποια ένδειξη για το τι πρόκειται να πράξει.

Η Μόντσα άρχισε το πρωτάθλημα με πέντε ήττες, αλλά έκτοτε έχει πάρει επτά νίκες στα επόμενα 15, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 11η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ξεπερνώντας πλέον και τη Γιουβέντους που έχει 23, μετά και την αφαίρεση 15 βαθμών που της επιβλήθηκε για την υπόθεση των υπερκοστολογήσεων σε αγοροπωλησίες παικτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags