Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φέρνει 4 παίκτες ο Ολυμπιακός, μεγάλο "χουνέρι" σε ΠΑΟΚ - "Σκούπα"… σήμερα, βόμβα με Μαρσέλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 13:56:00

Φέρνει 2 εξτρέμ και στόπερ Ολυμπιακός, χαμός με Μπονατσόλι - "Σκούπα"… σήμερα, βόμβα με Μαρσέλο!

Sportdog Team
Φέρνει 2 εξτρέμ και στόπερ Ολυμπιακός, χαμός με Μπονατσόλι - "Σκούπα"… σήμερα, βόμβα με Μαρσέλο!

Μεταγραφικό ντεμαράζ στο Λιμάνι, εκκαθάριση ρόστερ και... κλοπή! Στο Λιμάνι προσπαθούν εντός της ημέρας να ανακοινώσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα ολοκληρώνονται οι διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών. Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο σταρ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ώρες, καθώς στο Λιμάνι προσπαθούν να ολοκληρώσουν τέσσερις μεταγραφές και παράλληλα να… τρέξουν την εκκαθάριση του ρόστερ που έχει ζητήσει ο Μίτσελ.

Αρχικά, τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο εξτρέμ Σέρχι Κάνος που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, ενώ ο επόμενος πιθανότατα θα είναι ο 29χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Γκουστάβο Ενρίκε, τον οποίο συζητά να αποκτήσει δανεικό από τη Φενέρμπαχτσε!

Στο Λιμάνι επίσης σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχουν κάνει γερό… μπάσιμο και για τον Ιταλό φορ της Σαλερνιτάνα Φεντερίκο Μπονατσόλι, για τον οποίο όχι μόνο έχει κάνει κίνηση ο ΠΑΟΚ, αλλά οι πληροφορίες από την Ιταλία και τη Θεσσαλονίκη ανέφεραν μέχρι πριν λίγο πως οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του και προσπαθούν να πείσουν τον παίκτη να φορέσει τα ασπρόμαυρα. Από το Λιμάνι πάντως διαψεύστηκε το θέμα!

Τέλος, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους «Ερυθρολεύκους» και για τον Ζίμερ Μπιτίκι, τον 26χρονο γεννημένο στο Βέλγιο, με ρίζες από Νορβηγία αλλά διεθνή με το Κόσοβο εξτρέμ, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει από την Κόνιασπορ, από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες και για αυτόν να κλείσει άμεσα!



Σκούπα στο ρόστερ και… Μαρσέλο

Εκτός από αφίξεις όμως, στον Ολυμπιακό θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα συνεχίσει στην Κόνιασπορ, ο Τόμας Βατσλίκ στην Χάντερσφιλντ, ο Αγκιμπού Καμαρά δανεικός στην Ελλάδα, ο Κονράντ Ντε λα Φουέντε στη Χαλ και ο Ουί Τζο Χουάνγκ στην Αμερική ή στην πατρίδα του.

Την ίδια ώρα, στον… αέρα βρίσκεται και ο Μαρσέλο, ο οποίος ακόμα και αν δεν φύγει τώρα από τους Πειραιώτες, φαίνεται πως βρίσκεται εκτός πλάνων από τον Μίτσελ και δύσκολα θα πάρει ακόμα πολλές ευκαιρίες στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Όλα ανοιχτά για Σισέ

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και με τον Παπίς Σισέ, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα της Ράγιο Βαγεκάνο, για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο υψηλόσωμος στόπερ φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι, παρόλα αυτά οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να τον χαρίσουν  - Αντίθετα η τιμή του φαίνεται ότι παραμένει κάπου στα 10 εκατ. ευρώ (1 πάνω ένα κάτω δεν θα υπάρξει πρόβλημα) για όποια ομάδα θέλει να τον αγοράσει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιτσιρικάς Killer στον Ολυμπιακό με γκολ αλά Ζλάταν - Τον έχασε ο ΠΑΟΚ... θυμίζει Κωνσταντέλια! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags