Facebook Pixel Άρης: Πήρε θέση πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη - "Δεν είμαι απογοητευμένος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 04:20:00

Πήρε θέση πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη - "Δεν είμαι απογοητευμένος"

Sportdog Team
Πήρε θέση πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη - "Δεν είμαι απογοητευμένος"

Ξένος παίκτης που φόρεσε την φανέλα των Κίτρινων και αποχώρησε από την ομάδα πριν λίγο καιρό μίλησε σε δημοσιογράφους της πατρίδας του και αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Θεσσαλονίκη.

Έντουιν Ροντρίγκες: Αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι στην Ονδούρα που θέλησαν να μιλήσουν στον πρώην παίκτη του Άρη μετά την αποχώρησή του από την Θεσσαλονίκη, θέλοντας να ακούσουν τις σκέψεις του, αλλά και τις εντυπώσεις του από το πέρασμά του στην Ελλάδα.

 “Ο Ροντρίγκες ήταν για λίγα λεπτά στο αεροδρόμιο, δεν άφησε το τηλέφωνο, έφτασε με μαύρο σκουφάκι, μπλε τζιν και φούτερς και μπήκε γρήγορα σε ένα βαν που θα τον μεταφέρει στην Τεγκουσιγκάλπα. Την περίοδο που ήταν στον Άρη, ο Έντουιν έπαιξε δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν για τη φάση των “16”, έπαιξε 45 λεπτά στη νίκη 1-2 της ομάδας του εναντίον του Λεβαδειακού του Αλφέρντο Μεχία. Και η αναμέτρηση του Άρη με τον Βόλο σήμανε ντεμπούτο και αντίο, στην 19η αγωνιστικής της Super League, στην οποία είχε δράση στα 10 λεπτά του αγώνα.

Με την άφιξη του Ροντρίγκες, η Ολίμπια με προπονητή τον Πέδρο Τρόλιο υπογράφει την Tέταρτη μεταγραφή για να αγωνιστεί στο Clausura 2023 και το Concacaf Champions League”, αναφέρει δημοσίευμα που αφορά τον Έντουιν Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο πρωτάθλημα, ούτε τέταρτος ο ΠΑΟ - Τέρμα η ανοχή, φταίει ο Γιοβάνοβιτς - Πού πας με Σπόραρ;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags