Facebook Pixel Άρης: Έσταξε... μέλι για Χαλίλοβιτς παλαίμαχος Βραζιλιάνος παίκτης - Αυτά θα δώσει στους Κίτρινους
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 22:07:00

Έσταξε... μέλι για Χαλίλοβιτς παλαίμαχος Βραζιλιάνος παίκτης - Αυτά θα δώσει στον Άρη

Sportdog Team
Έσταξε... μέλι για Χαλίλοβιτς παλαίμαχος Βραζιλιάνος παίκτης - Αυτά θα δώσει στον Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στον νεαρό Κροάτη που είναι ένα βήμα πριν ντυθεί στα Κίτρινα.

Σίλβα Κλέιτον: Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που είχε υπάρξει συμπαίκτης με τον Χαλίλοβιτς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αξία του Κροάτη άσου που βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη.

«Πέρασα 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που μου έδωσε πολλά και είναι λογικό. Σε παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και με τις άλλες μεγάλες ομάδες προσπαθώ να έρχομαι. Πρέπει να πας όπως πάει το παιχνίδι, με το πρόγραμμα. Οταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο ήταν αλλιώς και όταν τελείωσα αλλιώς. Πρέπει να το ακολουθείς».

Για τον παίκτη από την Super League 1 που του έχει τραβήξει την προσοχή απέφυγε να πάρει θέση: «Γενικά δεν θέλω να σου πω γιατί δεν παρακολουθώ πολλά ματς και δεν θέλω να πω αν κάποιος κάνει την διαφορά. Προτιμώ να μην πω όνομα».

Για τον Χαλίλοβιτς υπογράμμισε: «Γι' αυτόν μπορώ να πω. Όταν παίξαμε μαζί ήταν μικρός. Ήταν μεγάλο ταλέντο, γι' αυτό και τον είχε αγοράσει η Μπαρτσελόνα σε μία εποχή που είχε Μέσι και Νεϊμάρ. Δεν έκανε όμως την καριέρα που όλοι περίμεναν στο Ζάγκρεμπ.

Αρκετοί Κροάτες κάνουν το βήμα νωρίς, όπως και ο Μπρόζοβιτς που ήταν μαζί και τώρα είναι στην Ίντερ. Αυτός δεν ήταν το όνομα που έλεγαν ότι θα φτάσει ψηλά και τώρα έχει παίξει σε Μουντιάλ και είναι στην Ίντερ. Ο Χαλίλοζιτς όμως δεν έκανε την καριέρα που περίμεναν.

Ο Βινίσιους, για παράδειγμα, δεν έπαιζε πολύ στην αρχή, αλλά τον προστάτευσαν στην Ρεάλ. Τον πήγαν στην β' ομάδα και τώρα είναι αυτός που είναι. Με τον Χαλίλοβιτς δεν το έκαναν αυτό. Το ταλέντο το έχει, μακάρι τώρα να μην έχει τραυματισμούς. Ένας παίκτης όταν έρχεται στη μέση της σεζόν δεν είναι ποτέ εύκολο.

Θα του αρέσει το παιχνίδι του Άρη. Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, είναι ποδοσφαιρικός παίκτης. Εύχομαι να πάει καλά, τον γνώρισα μικρό και τώρα είναι έμπειρος. Είναι σε καλή ηλικία και έχει μάθει αρκετά πράγματα, οπότε πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει», είπε ο Σίλβα Κλέιτον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αντίο πρωτάθλημα, ούτε τέταρτος ο ΠΑΟ - Τέρμα η ανοχή, φταίει ο Γιοβάνοβιτς - Πού πας με Σπόραρ;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags