Facebook Pixel Ματίας Αλμέιδα: Αποκαλύψεις από το Μεξικό για Αλμέιδα - Αυτά ισχύουν για το ενδιαφέρον από την Εθνική ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-01 21:50:00

Αποκαλύψεις από το Μεξικό για Αλμέιδα - Αυτά ισχύουν για το ενδιαφέρον από την Εθνική ομάδα

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από το Μεξικό για Αλμέιδα - Αυτά ισχύουν για το ενδιαφέρον από την Εθνική ομάδα

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα από την χώρα της Κεντρικής Αμερικής και το ενδιαφέρον από πλευράς Ομοσπονδίας ώστε ο τεχνικός της ΑΕΚ να αναλάβει την Εθνική ομάδα, με τον πρόεδρο να παίρνει θέση για όσα γράφονται.

Ματίας Αλμέιδα: Έντονη ήταν η φημολογία τον προηγούμενο καιρό περί ενδιαφέροντος από την πλευρά της Ομοσπονδίας του Μεξικό προς το πρόσωπο του τεχνικού της ΑΕΚ ώστε να αναλάβει την εθνική ομάδα, με τον Γιον Ντε Λουίσα, πρόεδρο της Ομοσπονδίας, να το επιβεβαιώνει λέγοντας πάντως πως ο Αργεντίνος δεν είχε στο μυαλό του το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ένωση με την οποία και ανανέωσε έως το 2028.

«Ο Ματίας Αλμέιδα όντως ειχε το προφίλ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», ανέφερε ο Ντε Λουίσα για τον Ματίας Αλμέιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλασε κλεισμένο deal του Ολυμπιακού - "Τέλος" ο Μαρσέλο - Φήμες για νέα ηχηρή πώληση στου Ρέντη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags