Facebook Pixel Βαγγέλης Παυλίδης - Τάσος Δουβίκας: Παυλίδης και Δουβίκας στην ομάδα της εβδομάδας του... FIFA!
| 2023-02-03 07:05:00

Παυλίδης και Δουβίκας στην ομάδα της εβδομάδας του... FIFA! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Παυλίδης και Δουβίκας στην ομάδα της εβδομάδας του... FIFA! (ΦΩΤΟ)

Οι Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας, συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ομάδα της εβδομάδας για το FIFA μετά τα χατ-τρικ που σημείωσαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση (Άλκμααρ-Ουτρέχτη 5-5).

 

Η σεζόν που διανύουν οι Τάσος Δουβίκας και Βαγγέλης Παυλίδης, αποτυπώνεται πλήρως και στους αριθμούς που έχουν προς το παρόν οι δύο Έλληνες επιθετικοί. 11 γκολ και 2 ασίστ για τον πρώτο, 15 γκολ και 8 ασίστ για τον δεύτερο, αμφότεροι με 19 συμμετοχές έως τώρα στη σεζόν.

Στην έως τώρα πορεία τους, αποκορύφωμα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άλκμααρ και Ουτρέχτη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/1) η οποία έληξε 5-5. Στη «μάχη των Ελλήνων», οι Παυλίδης και Δουβίκας ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Αμφότεροι σημείωσαν χατ-τρικ, κανένας από τους δύο δεν ηττήθηκε, με τον Δουβίκα πάντως να προσθέτει και μία ασίστ στην στατιστική του.

Η εμφάνισή τους αυτή, ήταν ικανή να τους εντάξει στην ομάδα της εβδομάδας στο... «FIFA». Η EA Sports, η εταιρεία η οποία παράγει εδώ και χρόνια το γνωστό σε όλους μας «ποδοσφαιράκι», τοποθέτησε τους Έλληνες επιθετικούς στην team of the week χωρίς να αφήσει τα επιτεύγματά τους το βράδυ του Σαββάτου, ασχολίαστα.

Σημειώνεται δε, πως είναι η πρώτη φορά που δύο Έλληνες παίκτες βρίσκονται στην ίδια ομάδα για την team of the week, προερχόμενοι μάλιστα από τον ίδιο αγώνα. Στο γεγονός αυτό, αναφέρθηκε και η επίσημη σελίδα της Eredivisie στο instagram.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags