Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια: Έκανε τη δουλειά της η Ρεάλ - Κέρδισε την Βαλένθια, μείωσε από Μπάρτσα και πάει στο Μουντιάλ Συλλόγων
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 00:05:00

Έκανε τη δουλειά της η Ρεάλ - Κέρδισε την Βαλένθια, μείωσε από Μπάρτσα και πάει στο Μουντιάλ Συλλόγων

Sportdog Team
Έκανε τη δουλειά της η Ρεάλ - Κέρδισε την Βαλένθια, μείωσε από Μπάρτσα και πάει στο Μουντιάλ Συλλόγων

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για τη Βασίλισσα ώστε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στις Νυχτερίδες, μειώνοντας τη διαφορά από τους Μπλαουγκράνα στους 5 πόντους και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που ετοιμάζεται να πάρει μέρος.

Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια: Με την πλάτη στον... τοίχο ήταν η Βασίλισσα μιας και γνώριζε πως η Μπαρτσελόνα έχει αυξήσει στους 8 βαθμούς τη διαφορά, όμως τελικά κατάφερε και τη μείωσε στους 5 μετά την επικράτησή της απέναντι στις Νυχτερίδες με 2-0, χάρη σε γκολ των Ασένσιο (52') και Βινίσιους (55').

Οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι από την αρχή και στο 45 +2' θα βρουν δίχτυα με κεφαλιά του Ρούντιγκερ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μόντριτς, όμως το τέρμα θα ακυρωθεί μετά τη χρήση VAR μιας και υπήρξε επιθετικό φάουλ. Τελικά το πρώτο γκολ για τους Μερέγχες θα έρθει στο 52' όταν ο Ασένσιο θα κάνει ένα απίστευτο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νικώντας τον Μαμαρντασβίλι και κάνοντας το 1-0.

Τρία λεπτά μετά ο Βινίσιους έκανε εντυπωσιακή κούρσα από τα αριστερά και αφού διένυσε το μισό γήπεδο με τρομερό διασκελιασμό βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των Βαλενθιάνων και έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι το τέλος.

Δείτε τα highlights στο Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags