Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Deal 18 εκατομμυρίων χάλασε τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - "Χουνέρι" Μουρίνιο στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 14:44:00

Deal 18 εκατομμυρίων χάλασε τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - "Χουνέρι" Μουρίνιο στον Ολυμπιακό!

του Γιώργου Κτενά
Deal 18 εκατομμυρίων χάλασε τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - "Χουνέρι" Μουρίνιο στον Ολυμπιακό!

Το θρίλερ των τελευταίων ωρών με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα! Για ποιον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου υπήρξε έντονη κινητικότητα τα τελευταία 24ωρα και γιατί δεν προχώρησαν οι συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς; Ποιοα είναι η συμφωνία που... ακυρώνει ο Ζοσέ και δημιουρτγεί πρόβλημα στο Λιμάνι;
 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, προέκυψε ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο που μπορεί να μας απασχολήσει προσεχώς, καθώς υπήρξε πληροφορία από την Ιταλία για τον Ίνγκι Ίνγκασον, ότι η Ρόμα ενδιαφέρθηκε τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών για την απόκτησή του.

Τελικά η ομάδα τού Ζοσέ Μουρίνιο απέκτησε τον Ντιέγκο Γιορέντε από τη Λιντς, δανεικό με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι (ύψους 18 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα προφανώς να μην προχωρήσει η περίπτωση του διεθνούς Ισλανδού άσου.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που παρακολουθεί τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, για να ενισχύουμε το ρεπορτάζ αλλά και για να συλλέξουμε πληροφορίες για την παρουσία τού Μαντί Καμαρά στους Ρωμαίους.

"Έψαχνε για στόπερ η Ρόμα - Δανεικός με οψιόν αγοράς ο Ίνγκασον - Δεν θα δώσει τη ρήτρα για Καμαρά"

"Όντως έψαχνε για στόπερ μέχρι την τελευταία στιγμή η Ρόμα, για αυτό και απέκτησε τον Γιορέντε από τη Λιντς στην εκπνοή τής μεταγραφικής περιόδου", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το αν ταιριάζει ή όχι στην ομάδα του Μουρίνιο ο Ίνγκασον: "Η Ρόμα με τριάδα παίζει στην άμυνα, οπότε γιατί όχι; Αλλά δεν είδα κάτι στον ιταλικό Τύπο γύρω από τον Ίνγκασον και την ομάδα του Μουρίνιο".

Η τιμή του Ίνγκασον είναι στα 5 εκατ. ευρώ, στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο, αλλά ο Δικέφαλος του έχει βάλει ρήτρα 20 εκατ. ευρώ.

"Θεωρώ ότι αν η Ρόμα έκανε κίνηση για την απόκτησή του, δεν θα ήταν για να δώσει τώρα κάποιο ποσό. Θα προχωρούσε η μεταγραφή του όπως του Γιορέντε, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν το προσεχές καλοκαίρι".

Κοιτάζει Ελλάδα η Ρόμα και για άλλους παίκτες;

"Θεωρώ ότι είναι μάνατζερ που προτείνουν με την ελληνική αγορά ποδοσφαιριστές, έκαναν δουλειές και το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό με Μαντί".

Με την ευκαιρία, πώς τα πηγαίνει ο Καμαρά στη Ρόμα;

"Τελευταία έχει εξαφανιστεί, δεν τον βάζει καθόλου ο Μουρίνιο. Ενώ πριν το Μουντιάλ είχε χρόνο συμμετοχής, τον πίστευε. Μετά το Μουντιάλ έχει ξεχαστεί στα σχέδιά του. Με τα αυτά τα δεδομένα δεν τον βλέπω να μένει. Ο Μουρίνιο μετά το Μουντιάλ έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε πιτσιρικάδες από την ακαδημία της Ρόμα".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεταγραφή μετά την Τούμπα - "Δώρο" Μαρινάκη σε Μίτσελ - Αυτόν φέρνει για να πάρει πρωτάθλημα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags