Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κλοπή" ΠΑΟ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Ταξίδι στη Λ. Αμερική - "Ναι" από Γιοβάνοβιτς, τα... σκάει ο Αλαφούζος!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 12:30:00

"Κλοπή" ΠΑΟ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Ταξίδι στη Λ. Αμερική - "Ναι" από Γιοβάνοβιτς, τα... σκάει ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
"Κλοπή" ΠΑΟ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Ταξίδι στη Λ. Αμερική - "Ναι" από Γιοβάνοβιτς, τα... σκάει ο Αλαφούζος!

Οι Πράσινοι... τρέχουν για να πάρουν παίκτη από τους δύο Δικεφάλους! Ποιος νεαρός στόπερ απασχολεί τις τρεις μεγάλες ομάδες, το scouting, η ανατροπή με το Τριφύλλι και η πρόταση πολλών εκατομμυρίων.

Μπορεί το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου να αποτελεί παρελθόν, όμως έντονα φαίνεται ότι ενδιαφέρει τις ελληνικές ομάδες ο 20χρονος διεθνής αμυντικός, με τις μικρές εθνικές της Κολομβίας, Κέβιν Μαντίγια, ο οποίος ανήκει στην Ιντεπετιέντε Σάντα Φε.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες το όνομα του νεαρού ήταν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κοίταγαν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει μάλιστα άτομο στην πατρίδα του και συγκεκριμένα το... δεξί χέρι του Ζοσέ Μπότο, επικεφαλή σκάουτινγκ της ομάδας Αντρέι Φεντσένκοφ. Μάλιστα δημοσιεύματα από την Κολομβία και συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο της Win Sports, Φελίπε Σιέρα, αποκάλυψε ότι η Σάντα Φε είχε πρόταση εκατομμυρίων από ελληνική ομάδα, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά  της όμως. 

Το ζήτημα ωστόσο είναι πως και εδώ είχαμε σημαντική ανατροπή πάνω στο θέμα με τον Μαντίγια. Μπορεί το ενδιαφέρον να υπήρξε από την Ένωση και τον Δικέφαλο του Βορρά, όμως η πρόταση δεν ήρθε από αυτούς, αλλά από τον Παναθηναϊκό όπως πλέον αναφέρουν πολλά tweets από ιστοσελίδες της Κολομβίας. Οι Πράσινοι ήταν γνωστό τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου πως ήταν σε αναζήτηση στόπερ, κάτι που δεν σταματάει και συνεχίζεται ενόψει καλοκαιριού πλέον, με τον νεαρό να ταιριάζει στο... πακέτο που ζητάει ο Γιοβάνοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα ο Μαντίγια εκτός από τις 12 παρουσίες του στην Κ20 της εθνικής Κολομβίας είναι και ο αρχηγός της ομάδας, κάτι που τον κάνει παρά το νεαρό της ηλικίας του να έχει παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Παράλληλα την φετινή σεζόν έχει 7 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Σάντα Φε, έξι στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο, αλλά και άλλες 18 στην ομάδα υποδομής. 

Σύμφωνα με όσα μάλιστα αναφέρει το tranfermarkt οι... μετοχές του Κολομβιανού παρουσιάζουν μεγάλη άνοδο μιας και μόλις σε τρεις μήνες έχει καταφέρει να αυξήσει την χρηματιστηριακή αξία του από τις 400.000 ευρώ σε 700.000, ενώ δεν είναι λίγοι που θεωρούν πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην χώρα της Λατινικής Αμερικής. Μπορεί, λοιπόν, το θέμα του Μαντίγια να μην είχε αίσιο τέλος για τους Πράσινους τον Γενάρη, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως το όνομά του θα ακουστεί ξανά στην χώρα μας ενόψει καλοκαιριού και πιθανότατα όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για τον Χριστοδουλόπουλο - Φήμες για... βόμβα σε μεγάλη ομάδα!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags