Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοιράστηκαν από ένα βαθμό ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα - Ακυρωθέν γκολ στο 90+7’! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-04 18:59:00

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα - Ακυρωθέν γκολ στο 90+7’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα - Ακυρωθέν γκολ στο 90+7’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΟΦΗ είδε γκολ του να ακυρώνεται στο τέλος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και ενώ ο ΠΑΣ έπαιξε στα τελευταία λεπτά με 10.

Σε ένα ματς που είχε... αρκετή βροχή και αναμενόμενα περιορισμένες φάσεις, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι στο Γεντί Κουλέ, δίχως σκορ! Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε με παίκτη λγιότερο, μιας και αποβλήθηκε ο Παντελάκης.

Ο ΟΦΗ βρήκε γκολ στο 97΄, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε μετά από τη χρήση του VAR ως οφσάιντ. Ο Λουίς Φελίπε κοντρόλαρε στην περιοχή, σούταρε και νίκησε τον Τσιντώτα στο φινάλε του ματς, όμως ήταν εκτεθειμένος.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόεκιται για ένα αποτέλεσμα που δεν βολέυει καμία από τις δύο ομάδες, στις όποιες πιθανότητες έχουν να διεκδικήσουν μια θέση για τα πλέι οφ! Με αυτή την ισοπαλία μοιράζονται την 10η θέση και έχουν πλέον 20 βαθμούς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει πλέον τρεις διαδοχιές ισοπαλίες.

 

Άξιος επαίνων ο Τσιλιανίδης

Ο άσος του ΟΦΗ παρουσιάστηκε με ξυρισμένο κεφάλι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ», αλλά το έκανε για σοβαρό λόγο.
Διότι πρόκειται για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου και με αυτόν τον τρόπο θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή του σε όλους δίνουν τη δική τους μάχη.

 

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να χάνει μια τεράστια ευκαιρία μόλις στο 3΄. Σε εκείνο το σημείο ο Τοράλ μέσα από την μικρή περιοχή δεν κατάφεερε να σκοράρει, παρότι ο Θοράρινσον τον είχε βγάλει μόνο του, μετά από τρομερή κάθετη. Γενικά οι Κρητικοί έδειξαν τη διάθεση να πετύχουν ένα γκολ από νωρίς.

Πάντως ο ΠΑΣ Γιάννινα ισορρόπησε την κατάσταση μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στο 13΄ ο Νίνης σέντραρε με τον Παμλίδη να μην μπορεί να πιάσει τη μπάλα για να γίνει απειλητικός.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 33΄, με τον Ντίκο να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Τσιντώντα να λειτουργεί άμεσα, να κάνει παρέμβαση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσο περνούσε η ώρα τόσο αυξανόταν η βροχόπτωση στην Κρήτη. Δεν παρατηρήθηκε κάποια άλλη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου ο ΠΑΣ έδειξε να πατάει λίγο καλύτερα και στο 51΄ ο Παμλίδης έκανε ένα διαγώνιο σουτ, με τον Μορέιρα να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Πάντως, όσο περνούσε η ώρα τόσο αυξανόταν και η ένταση του αέρα, δυσκολεύοντας αρκετά τα πράγματα. Στο 65΄ ο Ντίκο αστόχησε ξανά σε κοντινή κεφαλιά.

Στο 79΄ ο Λάρσον έκανε γύρισμα μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, ωστόσο ο Καραχάλιος ήταν σε ετοιμότητα. Στο 82΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, με ωραίο σουτ του Μπάλαν, ωστόσο ο Μανδάς του είπε όχι, διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 94΄ ο Παντελάκης αποβλήθηκε, ενώ στο 97΄ ο Φελίπε βρήκε δίχτυα για τον ΟΦΗ, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς - Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης - Λάρσον, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς - Τοράλ, Ντίκο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Καραχάλιος, Ριενστρα, Νίνης - Μορέιρα, Παμλιδης, Μπαλαν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags