Facebook Pixel Με γκολάρα του Μέσι η Παρί κέρδισε δύσκολα την Τουλούζ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-02-04 20:13:00

Με γκολάρα του Μέσι η Παρί κέρδισε δύσκολα την Τουλούζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με γκολάρα του Μέσι η Παρί κέρδισε δύσκολα την Τουλούζ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Παρί τα χρειάστηκε απέναντι στην καλά οργανωμένη Τουλούζ, όμως τελικά ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τη λύση με σουτ εκτός περιοχής και μαζί τη νίκη 2-1 για την 22η αγωνιστική της Ligue 1.

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Τουλούζ στο "Παρκ ντε Πρενς" για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 χάρη σε εκπληκτικό σουτ του Αργεντινού, που έδωσε τη λύση στην ομάδα του.

Ο Φιλίπ Μοντανιέ είχε στήσει... τοίχος (ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε στον πάγκο), παρότι η Παρί είχε αρκετές απουσίες. Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Σέρχιο Ράμος ήταν τραυματίες, ο Μάρκο Βεράτι τιμωρημένος κι ο Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε αλχημείες στην ενδεκάδα και στη διάταξη (παρατάχθηκε με 4-3-1-2 και τον Ουγκό Εκιτικέ παρτενέρ του Μέσι).

Στο 20ό λεπτό, μια εκτέλεση φάουλ του Μπράνκο φαν ντεν Μπόμεν ξεγέλασε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κι έδωσε προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους. Η απάντηση ήρθε με σουτ του Ασράφ Χακιμί έξω από την περιοχή και στο δεύτερο μέρος, ο Μέσι πέτυχε ένα παρόμοιο γκολ, με περισσότερα φάλτσα και υπό πιο δύσκολες συνθήκες, γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα από το 58'.

Δείτε την γκολάρα του Μέσι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags