Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Κλείνει" άμεσα deal με παικταρά ο ΠΑΟ - Πάει για βασικός ο Μαντσίνι - Οι πιθανοί 11 του Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 09:05:00

"Κλείνει" άμεσα deal με παικταρά ο ΠΑΟ - Πάει για βασικός ο Μαντσίνι - Οι πιθανοί 11 του Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
"Κλείνει" άμεσα deal με παικταρά ο ΠΑΟ - Πάει για βασικός ο Μαντσίνι - Οι πιθανοί 11 του Γιοβάνοβιτς

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε το επερχόμενο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ενώ τόνισε πως πιθανότατα θα υπάρξει άμεσα επέκταση συμβολαίου για ξένο άσο.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε το ματς με τη Λαμία (5/2, 17:00) στον bwinΣΠΟΡ FM, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν θέλει μόνο τη νίκη, αλλά και πειστική εμφάνιση, έτσι ώστε να δείξει ότι μπορεί να επιστρέψει στο πρόσωπο που έδειχνε στον πρώτο γύρο και να βγει από το ντεφορμάρισμά του.

Όσον αφορά στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο ρεπόρτερ των Πράσινων σχολίασε πως πιθανότατα θα αγωνιστεί ως βασικός ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ θα δούμε πιθανότατα για αρκετή ώρα τον Κλέινχεϊσλερ. Η εντεκάδα ανέφερε πως λογικά θα περιλαμβάνει τους Μπρινιόλι, Βαγιανίδη, Σενκεφελντ, Σάρλια, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και Σπόραρ, ενώ παίζεται μεταξύ Χουάνκαρ και Πούχατς η θέση του αριστερού μπακ.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θέμα των ανανεώσεων, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός μετά από την επέκταση των συμβολάιων των Πέρεθ και Σένκεφελντ, έχει ως άμεσο στόχο να κάνει το ίδιο και με τον Αϊτόρ, εκτιμώντας ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αφού είναι επιθυμία τόσο της ομάδας όσο και του παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλοπή" ΠΑΟ από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Ταξίδι στη Λ. Αμερική - "Ναι" από Γιοβάνοβιτς, τα... σκάει ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags