Facebook Pixel Ατρόμητος: Κάνει την έκπληξη ο Ατρόμητος: Υπογράφει με γκολκίπερ που έχει περάσει από τη Γιουβέντους! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 11:07:00

Κάνει την έκπληξη ο Ατρόμητος: Υπογράφει με γκολκίπερ που έχει περάσει από τη Γιουβέντους! (Vid)

Sportdog Team
Κάνει την έκπληξη ο Ατρόμητος: Υπογράφει με γκολκίπερ που έχει περάσει από τη Γιουβέντους! (Vid)

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει η ομάδα του Περιστερίου, με τερματοφύλακα που έχει ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την "Γηραιά Κυρία".

Τον 28χρονο Ρουμάνο τερματοφύλακα Λαουρέντιου Μπρανέσκου έχει κλείσει ο Ατρόμητος. Ο Μπρανέσκου έμεινε ελεύθερος από την Κλουζ και ήρθε σε συμφωνία με τους Περιστεριώτες, που στο πρόσωπό του βρήκαν τον αντικαταστάτη του Μάρκο Μάριτς.

Ο ύψους 1,94 μ. γκολκίπερ έκανε το άλμα στην καριέρα του, υπογράφοντας στη Γιουβέντους σε ηλικία 18 ετών. Ακολούθησαν αρκετοί δανεισμοί σε Στάμπα, Λαντσιανο, Χαλαντας, Ομόνοια, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ζαλγκίρις, Κιλμαρνοκ, ενώ έμεινε ελεύθερος από την "Γηραιά Κυρία" το 2020 και επέστρεψε στην πατρίδα του, για να αγωνιστεί κατά σειρά σε Ιάσι, Φαρούλ και Κλουζ.

Έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του και αναμένεται να υπογράψει στον Ατρόμητο ως το καλοκαίρι, με οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χωρίς τη μαγκιά Μελισσανίδη η ΑΕΚ - Θα κλατάρουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ - Τέλειωσε για τον Ολυμπιακό..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags