Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: "Τελειώνει" δύο παίκτες από 11αδα ο Μίτσελ μετά την Τούμπα - "Καψόνι" σε Φορτούνη με… Βαλμπουενά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 10:00:00

"Τελειώνει" δύο παίκτες από 11αδα ο Μίτσελ μετά την Τούμπα - "Καψόνι" σε Φορτούνη με… Βαλμπουενά!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" δύο παίκτες από 11αδα ο Μίτσελ μετά την Τούμπα - "Καψόνι" σε Φορτούνη με… Βαλμπουενά!

Ποιοι τους "τρώνε" τη θέση και οι αλλαγές που έρχονται στα ντέρμπι. Ο Ισπανός είναι προβληματισμένος με όσα είδε από την ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ και από τα επόμενα παιχνίδια θα δείξει πως δεν... συγχωρεί τα λάθη. Ποιοι παίκτες τον απογοήτευσαν, ποιοι θα τους αντικαταστήσουν και τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο.

Σε ένα ματς που περίμεναν και οι δύο ομάδες από καιρό, αυτός που φάνηκε πιο έτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη ήταν ο ΠΑΟΚ, ενώ αντιθέτως ο Ολυμπιακός φάνηκε πως στόχευσε στο να διασφαλίσει πρώτα το μηδέν και εάν ευνοούσαν οι συγκυρίες να έβρισκε το γκολ.

Αυτό φάνηκε εξάλλου και από το γεγονός πως MVP της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έκανε ένα πραγματικά συγκλονιστικό ματς. Ο Έλληνας γκολκίπερ απέδειξε πως είναι φτιαγμένος για τα μεγάλα παιχνίδια. Εξάλλου ήταν λες και περίμενε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση καιρό, ώστε να δώσει απαντήσεις. Ήταν καίριος και σταθερός σε κάθε του απόκρουση, κάνοντας ελάχιστα λάθη. 

Γενικότερα ο Ολυμπιακός ήταν πολύ… τυχερός που τραυματίστηκε ο Τόμας Βατσλίκ, μιας και δεν θα είχε έρθει ποτέ στην ομάδα ο Πασχαλάκης, ο οποίος εξελίσσεται σε μίστερ clean sheet για τους ερυθρόλευκους και έχει δέσει αρκετά με τους Ντόι - Σωκράτη. Δεν είναι τυχαίο πως από την ημέρα που πάτησε Λιμάνι, η άμυνα των Πειραιωτών έχει αλλάξει προς το καλύτερο, ενώ ουσιαστικά από τους τέσσερις τελευταίους βαθμούς του Ολυμπιακού οι τρεις έχουν την υπογραφή του. Αναφερόμαστε στους 2 έξτρα με τον ΟΦΗ, μιας και έπιασε δύο τετ α τετ μετά το 80΄, αλλά και φυσικά στο ματς της Τούμπας που είχε χρειαστεί να κάνει 3 επεμβάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε ένα ακόμη διακρίθεντα στο συγκεκριμένο ματς, τον Χάμες Ρόντριγκες, ο οποίος στο πρώτο μέρος που είχε δυνάμεις ήταν απολαυστικός και πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με το δοκάρι να μη του κάνει το χατίρι, ενώ είχε βγάλει και τρομερή κάθετη στον Μπακάμπου λίγα λεπτά νωρίτερα.

Υπήρχαν όμως και αρνητικοί πρωταγωνιστές, καθώς για ακόμα ένα παιχνίδι, οι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Γιώργος Μασούρας απογοήτευσαν και δεν δικαίωσαν τον Μίτσελ που συνεχίσει να τους εμπιστεύεται. Ο Μολδαβός αποτελούσε «μαύρη τρύπα» στην άμυνα και για αυτό τον είχαν στοχεύσει οι Θεσσαλονικείς, ενώ ο Έλληνας εξτρέμ χάλασε σχεδόν όλες τις φάσεις στις οποίες συμμετείχε στην επίθεση. Αμφότεροι παρά τη στήριξη που είχαν μέχρι τώρα από τον προπονητή και παρότι έμειναν (αν δεν φύγουν για καμία Τουρκία…) στο Λιμάνι και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, σταδιακά αναμένεται να μείνουν ξανά εκτός 11αδας. Ο Ραμόν μπήκε στην Τούμπα αλλαγή κι έδειξε πως δεν… μασάει, οπότε σύντομα θα πάρει χρόνο και ως βασικός αριστερός μπακ, ενώ ο Σέρχι Κανός αν και ψαρωμένος, έδειξε διάθεση και σίγουρα θα πάρει αρκετές ευκαιρίες στα άκρα, όπως θα συμβεί και με τον Μπουτούτσι που έμεινε στον πάγκο.

Επιπλέον, έχει αρκετό ενδιαφέρον το γεγονός πως ο Μίτσελ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για το χθεσινό παιχνίδι τους Κώστα Φορτούνη και Παϊτίμ Κασάμι, αφού προτίμησε να πάρει τα στόπερ, τον Ματιέ Βαλμπουενά και να ρίξει στο ματς για το ντεμπούτο του τον νεοφερμένο Κάνος. Κάτι που μπορεί να λέει και πολλά για την κριτική που είχε δεχθεί με τα τρία δεκάρια. Μένει να δούμε εάν θα το πράξει ξανά αυτό ο Μίτσελ, ειδικά με τον Έλληνα άσο, ο οποίος τον τελευταίο μήνα έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στις επιλογές του Ισπανού προπονητή.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA - Απάντησε ο Κατσουράνης στην "ανακοίνωση" της ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags