Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Μπαρούτι" στο Λιμάνι για ΑΕΚ - Αντιδράει ο Μαρινάκης... περιμένει Σαββίδη - Με μεζούρα στο Κύπελλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 23:55:00

"Μπαρούτι" στο Λιμάνι για ΑΕΚ - Αντιδράει ο Μαρινάκης... περιμένει Σαββίδη - Με μεζούρα στο Κύπελλο!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Μπαρούτι" στο Λιμάνι για ΑΕΚ - Αντιδράει ο Μαρινάκης... περιμένει Σαββίδη - Με μεζούρα στο Κύπελλο!

Τα όσα έρχονται μετά τα... δοκάρια και οι συγκρούσεις των Big-4! Γιατί οι Πειραιώτες δεν δέχονται να πάρει η Ένωση το παιχνίδι στα χαρτιά, η πρώτη αντίδραση από τον Παναθηναϊκό και τι περιμένουν από τη Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη έρχεται πάντως ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Η αναβολή της αναμέτρηση Ατρόμητος-ΑΕΚ για το ύψος των δοκαριών και η πιθανότητα να πάρουν οι Κιτρινόμαυροι το ματς στα χαρτιά μονοπωλούν την επικαιρότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τις συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων.

Το κλίμα είναι «πολεμικό» και αναμένεται να επηρεάσει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη (9/2), αφού οι Ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα που έχει αντιδράσει πιο έντονα από κάθε άλλη -μέσω διαρροών- για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι.

Οι Πειραιώτες θεωρούν το ζήτημα πολύ σοβαρό και δεν σκοπεύουν να το αφήσουν να περάσει έτσι, σε περίπτωση που η ΑΕΚ κερδίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στα χαρτιά. Δεν είναι τυχαίο που όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να… μετρήσουν τα πάντα στην OPAP Arena, από τα δοκάρια μέχρι τους πάγκους!

Μάλιστα στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι δεν θα είναι οι μόνοι που θα αντιδράσουν για το ζήτημα του Περιστερίου και περιμένουν τοποθετήσεις από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, μιάς και ένα τρίποντο για την ΑΕΚ στα χαρτιά θα επηρεάσει άμεσα και τη δική τους μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Πράσινοι ήδη έδειξαν την στάση τους σχετικά με τις εξελίξεις, τόσο με την επίσημη ανακοίνωση λόγω της αναφοράς από την ΑΕΚ στον Μπρινιόλι και τη φωτοβολίδα όσο και μέσω κάποιων… διαρροών από την ΠΑΕ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Πέμπτη πάμε για ημιτελικό Κυπέλλου στη Φιλαδέλφεια μέσα σε… μπαρουτιασμένη ατμόσφαιρα. Από εκεί και πέρα, αναμένουμε τις εξελίξεις για την υπόθεση του Περιστερίου, η κατάληξη της οποίας θα κρίνει πάρα πολλά για τη συνέχεια της φετινής σεζόν. Στο Λιμάνι πάντως ξεκαθαρίζουν πως εφόσον το διπλό έρθει στο δικαστήριο, τότε τα όσα θα ακολουθήσουν, δεν θα έχουν προηγούμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρωταθλητής με Χάμες ο Λουτσέσκου - "Εγωιστής" και απαράδεκτος Ολιβέιρα - Δεν μας αξίζει ο Κρούζλιακ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags