Facebook Pixel Κρίστιαν Ατσού: Ευχάριστα νέα για Ατσού: Ανασύρθηκε τραυματίας από τα συντρίμμια του σεισμού στην Τουρκία
| 2023-02-07 09:47:00

Ευχάριστα νέα για Ατσού: Ανασύρθηκε τραυματίας από τα συντρίμμια του σεισμού στην Τουρκία

Sportdog Team
Ευχάριστα νέα για Ατσού: Ανασύρθηκε τραυματίας από τα συντρίμμια του σεισμού στην Τουρκία

Η είδηση επιβεβαιώθηκε αυτή τη φορά από ανθρώπους της ομάδας που αγωνίζεται.

Βιβλική καταστραφή ζουν οι άνθρωποι σε Τουρκία και Συρία μετά τον φονικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε και ακολουθήθηκε από άλλους μεγάλους μετασεισμούς -μεταξύ άλλων και ενός 7,5 βαθμών.

Μέσα σε όλη αυτή την θλιβερή κατάσταση, αποτελεί αχτίδα φωτός η είδηση ότι ο Κρίστιαν Ατσού της Χατάισπορ, ανασύρθηκε, έστω και τραυματίας, μέσα από τα συντρίμμια πολυκατοικίας, όπου ήταν εγκλωβισμένος.

Ο Γκανέζος πρώην εξτρέμ των Νιούκαστλ, Τσέλσι και Έβερτον, αγνοείτο από τη στιγμή του σεισμού και ήταν παγιδευμένος για ώρες, με κανέναν να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του. Ευτυχώς τα σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν εγκαίρως και τον ανέσυραν από τα συντρίμμια. 

Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Χατάισπορ, προσθέτοντας όμως πως ο έτερος αγνοούμενος της ομάδας, ο αθλητικός διευθυντής Τανέρ Σαβούτ, εξακολουθεί να μην έχει δώσει σημεία ζωής και η ανησυχία ώρα με την ώρα μεγαλώνει.

Λίγο αργότερα, βγήκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radyo Gol" της Τουρκίας ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ομάδας και επιβεβαίωσε και αυτός την είδηση για τον Ατσού, τονίζοντας πάντως ότι είναι τραυματισμένος.

«Ο Κρίστιαν Ατσού ανασύρθηκε από τα ερείπια αλλά τραυματισμένος. Ο Τανέρ Σαβούτ, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, είναι δυστυχώς ακόμα κάτω από τα ερείπια. Ζυγώνουμε προς το τέλος των πιο επικίνδυνων ωρών», είπε ο Μουσταφά Οζάτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags