Facebook Pixel Ντάνι Άλβες: Δύσκολες ώρες για τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή: "Απομονωμένος με τέσσερις φρουρούς δίπλα του"
| 2023-02-07 17:26:00

Δύσκολες ώρες για τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή: "Απομονωμένος με τέσσερις φρουρούς δίπλα του"

Sportdog Team
Δύσκολες ώρες για τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή: "Απομονωμένος με τέσσερις φρουρούς δίπλα του"

Η φυλάκιση του Ντάνι Άλβες φαίνεται πως, μεταξύ άλλων, άλλαξε και την καθημερινότητα για τους κρατούμενους στο σωφρονιστικό ίδρυμα "Brians 2".

 

Ντάνι Άλβες: Η Εισαγγελία από τις 20 Ιανουαρίου έχει ζητήσει και λάβει την φυλάκιση (χωρίς εγγύηση) του 39χρονου Βραζιλιάνου πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, μετά τη σύλληψή του από την ισπανική αστυνομία σήμερα το πρωί, για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας, στο οποίο προστέθηκε η ιδιωτική δίωξη που ασκεί ο καταγγέλλων, ο ανακριτής πρέπει να αποφασίσει εάν θα διατάξει την είσοδο στη φυλακή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος συνελήφθη μετά την άφιξή του από το Μεξικό, όπου διαμένει, και έχει συμβόλαιο με την Πούμας.

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα "Sport", ο Άλβες είναι σχεδόν απομονωμένος στη φυλακή και δεν περνά χρόνο με τους συγκρατούμενους του.

"Από ό,τι άκουσα, τον συνοδεύουν τέσσερις φρουροί στο προαύλιο και τον κρατούν μακριά και μόνο", δήλωσε ένας δεσμοφύλακας και πρόσθεσε: "Δεν μπορώ να σας πω, εάν έχει επαφή με άλλους κρατούμενους, αλλά αυτό που ξέρω, είναι ότι αυτήν την στιγμή είναι στο περιθώριο γιατί είναι αποκλειστική περίπτωση, επειδή είναι γνωστός αθλητής".

Το χρονικό της υπόθεσης

Η καταγγέλλουσα, η οποία βρισκόταν με μερικούς φίλους σε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Sutton της καταλανικής πρωτεύουσας, είπε στην αστυνομία ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Συνοδευόμενη από φίλους της, η γυναίκα κατήγγειλε τι είχε συμβεί στο προσωπικό ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου, το οποίο ενεργοποίησε το σχετικό πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα ABC, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο Σάτον «για μικρό χρονικό διάστημα» και σημειώνοντας ότι «δεν έγινε τίποτα».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags