Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Μπένετ μάς γύρισε σε διαιτητές β' και γ' κατηγορίας"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-07 14:49:00

Νικολακόπουλος: "Για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Μπένετ μάς γύρισε σε διαιτητές β' και γ' κατηγορίας"

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός ο Μπένετ μάς γύρισε σε διαιτητές β' και γ' κατηγορίας"

Τα πλάνα Μίτσελ για την 11αδα, η σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ και ο διαιτητής που προκαλεί αντιδράσεις.
 

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση-καταπέλτη του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπενθύμισε ότι μόλις χθες εξέδωσε ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι η «Ένωση» χρησιμοποιεί ύπουλους τρόπους για να κερδίσει έναν αγώνα στα χαρτιά, και πρόβλεψε ότι μόνο ο ΠΑΟΚ δεν θα βγάλει ανακοίνωση λόγω της ιστορίας με τα δελτία, που δεν του είχαν κάνει ένσταση οι «κιτρινόμαυροι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους ορισμούς των διαιτητών του ημιτελικού Κυπέλλου της Πέμπτης, σχολιάζοντας ότι μετά τον ερχομό του Elite Κρούζλιακ επέστρεψαν οι «κλασικοί» ορισμοί διαιτητών δεύτερης και τρίτης κατηγορίας με τον Σλοβένο Νταμπάνοβιτς και κυρίως τον άγνωστο Πολωνό Γιάκουμπικ.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών των Ιν-Μπομ και Χάμες, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να παίξουν αλλά κάνουν οι ίδιοι και το ιατρικό τιμ μία καλή προσπάθεια και θα ξέρουμε καλύτερα αύριο, ίσως και την Πέμπτη. Εάν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ και εάν είναι, σε τι βαθμό θα είναι. Είπε ότι περιμένει στην ενδεκάδα τον Σαμασέκου και τον Κανός, λογικά και τον Τζολάκη, διευκρινίζοντας ότι υπολογίζει κανονικά ο Μίτσελ τον Γκάρι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags